CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Pytam tak z ciekawości, teoretycznie
Tego nie wiem, to pytanie do lekarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie wiem, to pytanie do lekarzy
Powiedz to wszystko lekarzowi, jakie ci testy wychodzą itd i on musi coś z tym zrobić. Jeśli to zbagatelizuje to ja bym od takiego lekarza uciekala gdzie pieprz rośnieNo właśnie na rzeczy z hormonami, nie z ciąża.
19 idę i mu powiem co i jak
Powiedz to wszystko lekarzowi, jakie ci testy wychodzą itd i on musi coś z tym zrobić. Jeśli to zbagatelizuje to ja bym od takiego lekarza uciekala gdzie pieprz rośnie
Zgadzam się z Emmą. To na pewno nie jest normalne i trzeba to sprawdzić. Zrób betę. Jak coś wyjdzie, a ciązy nie ma, to lekarz mu się tym zająć.Powiedz to wszystko lekarzowi, jakie ci testy wychodzą itd i on musi coś z tym zrobić. Jeśli to zbagatelizuje to ja bym od takiego lekarza uciekala gdzie pieprz rośnie
Na tarczycę byłam chora, ale już nie mam z nią problemów. Myślicie, że przy nowotworze może tak beta skakać? A nie się otrzymywać i rosnąć w zależności od stopnia stadium?
Tak, może to być coś z czym poradzą sobie dobrze dobrane leki i będzie po problemie. To nie musi być nic strasznego. Ale podwyższony poziom hcg przez caly cykl, który jest już wykrywalny przez testy ciazowe trzeba potraktowac poważnieMoim zdaniem nowotwór to ostatecznosc takze nie ma co zakładać najgorszego tylko iść się zbadać i zobaczyć co i jak [emoji846]
Moim zdaniem nowotwór to ostatecznosc takze nie ma co zakładać najgorszego tylko iść się zbadać i zobaczyć co i jak [emoji846]
Hej dziewczyny) powtórzyłam testa tym razem 20 (wtedy 10) i jest kreseczka [emoji3526] ale nadal mam ciągle zajęcie z mamą do tego praca i nie mam jak tu do was nawet przysiąść. . czuje się tak jak miesiąc temu i dwa i trzy ,nie ma różnicy.. [emoji14] czekam niecierpliwie żeby minol chociaż termin @[emoji39]