reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Powiedz to wszystko lekarzowi, jakie ci testy wychodzą itd i on musi coś z tym zrobić. Jeśli to zbagatelizuje to ja bym od takiego lekarza uciekala gdzie pieprz rośnie
Zgadzam się z Emmą. To na pewno nie jest normalne i trzeba to sprawdzić. Zrób betę. Jak coś wyjdzie, a ciązy nie ma, to lekarz mu się tym zająć.

Moim zdaniem nowotwór to ostatecznosc takze nie ma co zakładać najgorszego tylko iść się zbadać i zobaczyć co i jak [emoji846]
Na tarczycę byłam chora, ale już nie mam z nią problemów. Myślicie, że przy nowotworze może tak beta skakać? A nie się otrzymywać i rosnąć w zależności od stopnia stadium?

Moim zdaniem nowotwór to ostatecznosc takze nie ma co zakładać najgorszego tylko iść się zbadać i zobaczyć co i jak [emoji846]
Tak, może to być coś z czym poradzą sobie dobrze dobrane leki i będzie po problemie. To nie musi być nic strasznego. Ale podwyższony poziom hcg przez caly cykl, który jest już wykrywalny przez testy ciazowe trzeba potraktowac poważnie

I cześć wam. Jak samopuczucia?
Ja wstałam przed chwilą, nie mam sił na nic. Serce daje w kość (jak zawsze 1h/do 2h po śnie)
I tak mam szczęście, że córka dopiero wstała [emoji849]
Ktoś dziś testuje?

reklama
Trzymam kciuki [emoji1696]
Hej dziewczyny:)) powtórzyłam testa tym razem 20 (wtedy 10) i jest kreseczka [emoji3526] ale nadal mam ciągle zajęcie z mamą do tego praca i nie mam jak tu do was nawet przysiąść. . czuje się tak jak miesiąc temu i dwa i trzy ,nie ma różnicy.. [emoji14] czekam niecierpliwie żeby minol chociaż termin @[emoji39]

Do góry