reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ale żeby aż tak?
No bardzo dziwne, aż wierzyć się nie chce.
Najwyżej jak lekarz da mi skierowanjie na badania to pójdę też na betę
Bo jak nawet w tamtym miesiącu wychodziły testy i nagle nic, to coś na rzeczy jest
Ja też z Bielska jestem. Po @ nawet jakby to była ciąża to kreski byłyby mega widoczne. Więc ja bym nie liczyła na ciążę. Myślałam że test robiłaś kilka dni przed @. Wybacz ale mimo że czytam na bieżąco to nie pamiętam która co pisze dokładnie tzn w którym dniu cyklu jest itp.

reklama
Ale żeby aż tak?
No bardzo dziwne, aż wierzyć się nie chce.
Najwyżej jak lekarz da mi skierowanjie na badania to pójdę też na betę
Bo jak nawet w tamtym miesiącu wychodziły testy i nagle nic, to coś na rzeczy jest
Coś jest na rzeczy ale chyba z hormonami bo wedlug mnie napewno nie z ciąża. Może zrób badania hormonalne bo to jednak nie jest normalne zeby takie testy ci przez cały cykl wychodzily.

@CzarnaMamba21 Podwyższona beta może się też pojawiać w chorobach nowotworowych i różnych tego typu... Nie żebym straszyła czy coś. Ale jeśli ona Ci ciągle skacze, to to raczej normalne nie jest. :/ Może warto dokładnie sprawdzić?
Coś może w tym być 🤔
Screenshot_20201114_230233.jpg

Pójdę może na betę... Znowu mąż na rano, będę chyba zmuszona zapieprzać z dzieckiem, nic nie poradzę. Muszę to szybko sprawdzić
@CzarnaMamba21 Podwyższona beta może się też pojawiać w chorobach nowotworowych i różnych tego typu... Nie żebym straszyła czy coś. Ale jeśli ona Ci ciągle skacze, to to raczej normalne nie jest. :/ Może warto dokładnie sprawdzić?

reklama
Do góry