Ancka
Fanka BB :)
Jak pięknie [emoji7][emoji3059] i to jeszcze tyle przed terminem @. Wspaniale[emoji173] gratulacje [emoji3060][emoji8]
DziękujęTo już widze jak na czulosci 10 byloby widać piękne tluste krechy [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak pięknie [emoji7][emoji3059] i to jeszcze tyle przed terminem @. Wspaniale[emoji173] gratulacje [emoji3060][emoji8]
DziękujęTo już widze jak na czulosci 10 byloby widać piękne tluste krechy [emoji16][emoji16]
No i pięknie [emoji4]Jeden 6 dni przed terminem @(na dole) drugi 5 dni przed [emoji3526]
I cześć wam. Jak samopuczucia?
Ja wstałam przed chwilą, nie mam sił na nic. Serce daje w kość (jak zawsze 1h/do 2h po śnie)
I tak mam szczęście, że córka dopiero wstała [emoji849]
Ktoś dziś testuje?
Hej dziewczyny) powtórzyłam testa tym razem 20 (wtedy 10) i jest kreseczka [emoji3526] ale nadal mam ciągle zajęcie z mamą do tego praca i nie mam jak tu do was nawet przysiąść. . czuje się tak jak miesiąc temu i dwa i trzy ,nie ma różnicy.. [emoji14] czekam niecierpliwie żeby minol chociaż termin @[emoji39]
Cześć U mnie dziś 7dc, jeszcze 7dni i płodne pokazuje, więc będziemy lada dzień startować ze staraniami. Na 26.11 pokazuje owulacje[emoji4] Dziś chyba siąde i zamówie owulacyjne testy... Odpoczęłam, dziś pospałam do 9 i jest lepiej. Miałam zamiar kupić testy ciążowe na grudzień już do testowania, ale zaczekam. Tak bardzo bym chciała już być w tej ciąży. Dowiedzieć się w dzień urodzin to już w ogóle wspaniale by było. Najpiękniejszy prezent!
Jeden 6 dni przed terminem @(na dole) drugi 5 dni przed [emoji3526]
Trzymam kciuki, żeby tak było!Cześć U mnie dziś 7dc, jeszcze 7dni i płodne pokazuje, więc będziemy lada dzień startować ze staraniami. Na 26.11 pokazuje owulacje[emoji4] Dziś chyba siąde i zamówie owulacyjne testy... Odpoczęłam, dziś pospałam do 9 i jest lepiej. Miałam zamiar kupić testy ciążowe na grudzień już do testowania, ale zaczekam. Tak bardzo bym chciała już być w tej ciąży. Dowiedzieć się w dzień urodzin to już w ogóle wspaniale by było. Najpiękniejszy prezent!
Tu akurat w przypadku pinka nie ma żadnych wątpliwości[emoji2370] Pinki dają cienie, ale to nie jest cień tylko dobrze widoczna kreska. W dodatku to czułość 20 także ciąża jak byk[emoji847][emoji6]Pinkom nie ufam, ale facelle już jak najbardziej.
Gratulacje
Albo grypa zoladkowo-jelitowa. Współczuję. Zdrowiejcie szybko[emoji1320][emoji173]Trzymam kciuki, żeby tak było!
@Ancka gratulacje!! [emoji3531] Byłam zawiedziona, że nie wstawiłaś fotek. Ale już nadrobione, więc wybaczam! Gratulacje jeszcze raz!
U mnie dziś tragedia... Najpierw pół nocy córka wymiotowała. Musiałam łóżko dwa razy przebierać i ją kąpać w środku nocy, potem się już do miski udawało... Spłakała się i umęczyła... Teraz już chyba jest ok...
Za to teraz ja źle się czuje, niedobrze mi, boli mnie brzuch i chyba właśnie biegunki dostałam... [emoji19] Coś nam chyba poszkodziło.