reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć :) U mnie dziś 7dc, jeszcze 7dni i płodne pokazuje, więc będziemy lada dzień startować ze staraniami. Na 26.11 pokazuje owulacje[emoji4] Dziś chyba siąde i zamówie owulacyjne testy... Odpoczęłam, dziś pospałam do 9 i jest lepiej. Miałam zamiar kupić testy ciążowe na grudzień już do testowania, ale zaczekam. Tak bardzo bym chciała już być w tej ciąży🥲. Dowiedzieć się w dzień urodzin to już w ogóle wspaniale by było. Najpiękniejszy prezent!
I cześć wam. Jak samopuczucia?
Ja wstałam przed chwilą, nie mam sił na nic. Serce daje w kość (jak zawsze 1h/do 2h po śnie)
I tak mam szczęście, że córka dopiero wstała [emoji849]
Ktoś dziś testuje?

Wspaniale! :) to teraz tylko czekać aż będą mocne kreski [emoji4][emoji4]
Hej dziewczyny:)) powtórzyłam testa tym razem 20 (wtedy 10) i jest kreseczka [emoji3526] ale nadal mam ciągle zajęcie z mamą do tego praca i nie mam jak tu do was nawet przysiąść. . czuje się tak jak miesiąc temu i dwa i trzy ,nie ma różnicy.. [emoji14] czekam niecierpliwie żeby minol chociaż termin @[emoji39]

Ja mam urodziny 21, więc za wcześnie na testowanie [emoji23]
Ale jeśli pójdzie wsio Oki, to miałabym termin blisko urodzin mojego męża, więc git.
Będzie ogólnie śmiesznie, bo córke urodziłam dzień przed moimi [emoji85]
Cześć :) U mnie dziś 7dc, jeszcze 7dni i płodne pokazuje, więc będziemy lada dzień startować ze staraniami. Na 26.11 pokazuje owulacje[emoji4] Dziś chyba siąde i zamówie owulacyjne testy... Odpoczęłam, dziś pospałam do 9 i jest lepiej. Miałam zamiar kupić testy ciążowe na grudzień już do testowania, ale zaczekam. Tak bardzo bym chciała już być w tej ciąży🥲. Dowiedzieć się w dzień urodzin to już w ogóle wspaniale by było. Najpiękniejszy prezent!

Trzymam kciuki, żeby tak było!

@Ancka gratulacje!! ♥️ Byłam zawiedziona, że nie wstawiłaś fotek. :D Ale już nadrobione, więc wybaczam! Gratulacje jeszcze raz!

U mnie dziś tragedia... Najpierw pół nocy córka wymiotowała. :( Musiałam łóżko dwa razy przebierać i ją kąpać w środku nocy, potem się już do miski udawało... Spłakała się i umęczyła... Teraz już chyba jest ok...
Za to teraz ja źle się czuje, niedobrze mi, boli mnie brzuch i chyba właśnie biegunki dostałam... 😒 Coś nam chyba poszkodziło. :(

reklama
Trzymam kciuki, żeby tak było!

@Ancka gratulacje!! [emoji3531] Byłam zawiedziona, że nie wstawiłaś fotek. :D Ale już nadrobione, więc wybaczam! Gratulacje jeszcze raz!

U mnie dziś tragedia... Najpierw pół nocy córka wymiotowała. :( Musiałam łóżko dwa razy przebierać i ją kąpać w środku nocy, potem się już do miski udawało... Spłakała się i umęczyła... Teraz już chyba jest ok...
Za to teraz ja źle się czuje, niedobrze mi, boli mnie brzuch i chyba właśnie biegunki dostałam... [emoji19] Coś nam chyba poszkodziło. :(
Albo grypa zoladkowo-jelitowa. Współczuję. Zdrowiejcie szybko[emoji1320][emoji173]

Do góry