reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Współczuję wam dziewczyny :(. Ja żadnych boli przy okresie nie mam, tylko po, nie wiem czemu [emoji85]
W sensie po okresie boli mnie tak jakbym miała zaraz dostać
U mnie 2dc, bóle podbrzusza i pleców. Ale nastrój o dziwo dobry. Temp 36,7. Trochę wysoka jak na moje temp w tej fazie ale to dopiero 2 dzień, może jeszcze spadnie [emoji848][emoji2370]
Hej, u mnie znowu dostałam okres o 4 dni za wcześnie, nigdy nie miałam cyklu 28 dni, ale przez to będziemy mogli szybciej się starać [emoji2] ale mogłabym jeszcze pospać przy mężu, ale brzuch tak bardzo boli, no cóż, coś za coś [emoji16] przynajmniej mój termometr wczoraj przyszedł i od dzisiaj udało mi się już zmierzyć temperaturę [emoji3526] miłego dnia dla Was [emoji8]

reklama
Dziękuję [emoji3526][emoji3526][emoji3589] ja zwykle jestem optymistką,więc wierzę że będzie dobrze ale jakiś margines niepewności jest to jasne . Zresztą powiem wam że ja jeszcze nie wierzę , nawet nie wiem jak to się stało bo sexu było mało, bardzo mało przez te osobiste problemy, w sumie wyszło raz koło domniemanej owulacji i raz z 5 dni wcześniej. Jestem w szoku:p
Gratulacje [emoji3590]

A jakim robiłeś testem? Co się nie chwalisz świeżym testem,my tak lubimy oglądać [emoji4]

Gratulacje [emoji3590]

A jakim robiłeś testem? Co się nie chwalisz świeżym testem,my tak lubimy oglądać [emoji4]
Dziękuję😁😁 Pierwszy wstawiłam to z Rossmana na F coś taki najtańszy a drugi pink 20 ,takie mi mąż kupił 😋 zaraz wstawię oba 🙂
Dziewczyny a powiecie mi jak tu kogoś oznaczyć w poście ? Nie odpowiedzieć na post a wywołać kogoś ? ☺️

Jeden 6 dni przed terminem @(na dole) drugi 5 dni przed ☺️

Załączniki

• IMG_20201115_092249.jpg
    IMG_20201115_092249.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry