Gryfin
Fanka BB :)
I mnieTą wiadomością kusisz mnie żebym zrobiła wcześniej test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mnieTą wiadomością kusisz mnie żebym zrobiła wcześniej test
też mnie boli jajnik ale u mnie szanse na ciążę są mniejsze niż 0Gryfin czyli trafiłam z wbiciem na forum idealnie żeby trzymać kciuki? Dziś zrobiłam test mimo że to 23dc cykle 28 bo tyle nerwów ostatnio mam że nie wiedziałam czemu mnie tak jajniki bolą i chciałam iść do lekarza że może to stresowe... I jest cień cienia! Strasznie wcześnie więc się jeszcE nie cieszę ale szanse urosły bardzo
Tak. Wszystkie objawy PMS mogą być takie same jak na ciążęDziewczyny a jeżeli chodzi o PMS i ciążę, są takie same objawy bólu piersi i podbrzusza??
Z tego co wiem i co czytałam na forach gdy dziewczyny się wypowiadały, to objawy na okres jak i na ciąże mogą być takie same i nie muszą. Ciężko powiedzieć w sumie wszystko może wskazywać na okres jak i na ciąże. Choć faktycznie nie które kobiety czyja się zupełnie inaczej w tym udanym cyklu.Dziewczyny a jeżeli chodzi o PMS i ciążę, są takie same objawy bólu piersi i podbrzusza??
No jest kreseczka widać gratkiNo tak widać na zdjęciu
Ja widzę ❤jaki test robiłaś? To jest facelle? Po cichu już gratuluję ❤ udało Wam się ❤!No tak widać na zdjęciu
Coś tam widać. GratkiNo tak widać na zdjęciu