reklama
Kropka29
Moderator
Dzień dobry! Kolejny dzień bliżej do @ albo testowania Dziś samopoczucie już lepsze niż wczoraj, cały czas jest mi zimno ale nic innego mi nie dolega więc chyba się nie rozchoruję tylko taka aura listopadowa Piersi trochę bolą, jakoś wyjątkowo urosły w tym miesiącu, ale staram się nie nakręcać Bóli okresowych nie mam, czasem mnie tylko jajniki delikatnie kłują. Zaczynam się niecierpliwić a @ powinna być dopiero środa/czwartek
coca
Fanka BB :)
W badaniu hormonów jakie badania konkretnie są zawarte? Lekarz decyduje który hormon chce sprawdzić poprzez wyniki? Czy jest to już taki pakiet ustalony i jest ich tam dużo do sprawdzenia? Nie orientuje się w tym kompletnie
Ja w 3dc miałam zlecony estradiol, prolaktyne, fsh, LH i AMH (ale chyba AMH można w innym terminie, po prostu robiłam za jednym zamachem).
Wcześniej badałam tarczyce w całości, ale to akurat sama dla siebie robię regularnie i tez nie trzeba w 3dc. Jeśli jesteś ze slaska i chciałabyś lub musiałabyś zbadać tarczyce to SLA maja w tym miesiącu promocje na pakiety tarczycowe [emoji3526]
Carry88
Moderator
Ja w 3dc miałam zlecony estradiol, prolaktyne, fsh, LH i AMH (ale chyba AMH można w innym terminie, po prostu robiłam za jednym zamachem).
Wcześniej badałam tarczyce w całości, ale to akurat sama dla siebie robię regularnie i tez nie trzeba w 3dc. Jeśli jesteś ze slaska i chciałabyś lub musiałabyś zbadać tarczyce to SLA maja w tym miesiącu promocje na pakiety tarczycowe [emoji3526]
Tak AMH można w dowolnym dniu cyklu
Ancka
Hej dziewczyny ponad 300 stron do nadrobienia -nawet się nie zabieram
MiWiZu
Ja mam dzisiaj 3 dc i wlanie stoję w kolejce by zbadać fsh, lh i estradiol. Tarczyce można w każdym dniu cyklu, progesteron i prolaktyna mam zbadać w 20-21 dc, a potem po dwóch dniach progesteronTak AMH można w dowolnym dniu cyklu
Ancka
Nie umiem oznaczać osób a jest kilka których chciałabym zapytać jak tam u mnie powoli do przodu 23dc
Gryfin
Cześć dziewczyny Jak się dziś czujecie? Który dc? Ktoś może testuje? Mnie w nocy obudził ból podbrzusza okropny, już myślałam że @ ale chwilę później musiałam szybko do łazienki iść...chyba wczorajsza ryba na kolacje mi zaszkodziła ale powoli zaczynam się czuć okresowo Tak czy siak, miłego dnia dla Was ❤
E
Em82
Gość
Czesc dziewczyny a mnie wieczorem i w nocy dość mocno bolała okolica jajnika, czulam się jakbym miała mieć drugą owu chce już koniec tego cyklu. Chce żeby zaczął się już nowy i żebym mogła działać tak jak trzeba milego dnia dla wszystkich
reklama
Carry88
Moderator
Ja mam dzisiaj 3 dc i wlanie stoję w kolejce by zbadać fsh, lh i estradiol. Tarczyce można w każdym dniu cyklu, progesteron i prolaktyna mam zbadać w 20-21 dc, a potem po dwóch dniach progesteron
Ja prolaktyne miałam dwa razy raz 2-5dc i raz pod koniec tak jak mówisz tj 20-22dc dla mnie to koncowka Estradiol tez w 3dc i potem chce sama z siebie zbadać w 12dc przed owu wtedy mozna cos wyczytac o owulacji tez a proga po owulacji
Ostatnia edycja: