reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny 😊 Jak się dziś czujecie? Który dc? Ktoś może testuje? 😁 Mnie w nocy obudził ból podbrzusza okropny, już myślałam że @ 😳 ale chwilę później musiałam szybko do łazienki iść...chyba wczorajsza ryba na kolacje mi zaszkodziła 😔 ale powoli zaczynam się czuć okresowo 🤦‍♀️ Tak czy siak, miłego dnia dla Was ❤
U mnie 25dc i coś się kijowo zaczynam czuć. Brzuch pobolewa. Zaczynam myśleć że się nie udało i robi mi się smutno :( miłego dnia!

reklama
Cześć dziewczyny 😊 Jak się dziś czujecie? Który dc? Ktoś może testuje? 😁 Mnie w nocy obudził ból podbrzusza okropny, już myślałam że @ 😳 ale chwilę później musiałam szybko do łazienki iść...chyba wczorajsza ryba na kolacje mi zaszkodziła 😔 ale powoli zaczynam się czuć okresowo 🤦‍♀️ Tak czy siak, miłego dnia dla Was ❤
Gryfin czyli trafiłam z wbiciem na forum idealnie żeby trzymać kciuki?:) Dziś zrobiłam test mimo że to 23dc cykle 28 bo tyle nerwów ostatnio mam że nie wiedziałam czemu mnie tak jajniki bolą i chciałam iść do lekarza że może to stresowe... I jest cień cienia! Strasznie wcześnie więc się jeszcE nie cieszę ale szanse urosły bardzo :p

Gryfin czyli trafiłam z wbiciem na forum idealnie żeby trzymać kciuki?:) Dziś zrobiłam test mimo że to 23dc cykle 28 bo tyle nerwów ostatnio mam że nie wiedziałam czemu mnie tak jajniki bolą i chciałam iść do lekarza że może to stresowe... I jest cień cienia! Strasznie wcześnie więc się jeszcE nie cieszę ale szanse urosły bardzo :p
Myślałam właśnie wczoraj o Tobie 😁❤️ no nie gadaj! Cudownie 😍😍 pokażesz?

Witam wszystkie :)
U mnie powoli jakoś leci, szykuje sie dużymi krokami do owu (bo wg. kalendarzyka ma byc 21.11) już od wczoraj zaczelam swoja przygode z testami owu i czekam na zamówiony lubrykant, ktory niby przedluza zywotnosc plemnikow [emoji14]
Właśnie się dowiedziałam, ze w przyszłym tygodniu maz jedzie na delegacje i co ja mam biedna zrobić jak to bedzie moj plodny okres, chyba pojade z nim xD

Witam wszystkie :)
U mnie powoli jakoś leci, szykuje sie dużymi krokami do owu (bo wg. kalendarzyka ma byc 21.11) już od wczoraj zaczelam swoja przygode z testami owu i czekam na zamówiony lubrykant, ktory niby przedluza zywotnosc plemnikow [emoji14]
Właśnie się dowiedziałam, ze w przyszłym tygodniu maz jedzie na delegacje i co ja mam biedna zrobić jak to bedzie moj plodny okres, chyba pojade z nim xD
Powodzenia w takim razie 😁✊ który, żel zamówiłaś? Ten z Babystart Fertilsafe?

reklama
Tą wiadomością kusisz mnie żebym zrobiła wcześniej test 🙈🙈🙈

Do góry