reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A kiedy testujesz?
We wtorek 🙄 wszystko jakieś dziwne w tym cyklu. To plamienie i jakieś dziwne zawroty głowy, parcie na pęcherz. A dzisiaj ból brzucha jak na @. I to tak szybko (zazwyczaj to tak dzień przed coś tam zaczęło mnie pobolewać). W sumie dzisiaj robiłam jeden test ale biało. Mam możliwość pójść na betę, mam nawet wykupione badanie ale nie mogę się zdecydować.
No tak widać na zdjęciu:)
Widać widać 😍 ciche gratulacje ❤️

We wtorek 🙄 wszystko jakieś dziwne w tym cyklu. To plamienie i jakieś dziwne zawroty głowy, parcie na pęcherz. A dzisiaj ból brzucha jak na @. I to tak szybko (zazwyczaj to tak dzień przed coś tam zaczęło mnie pobolewać). W sumie dzisiaj robiłam jeden test ale biało. Mam możliwość pójść na betę, mam nawet wykupione badanie ale nie mogę się zdecydować.

Widać widać 😍 ciche gratulacje ❤
A może jeszcze za wcześnie i dlatego nic nie wyszło 😉

Właśnie czytalam o tym fetilsafe i nie miał dobrych opini i zamowilam conceive [emoji14] chociaz myslalam na poczatku, ze to zamiennik, ale jak sie naczytalam na jakims forum, ze maja inne sklady i dziewczyny bardziej chcwala ten conceive to go wzielam na probe :p
Powodzenia w takim razie [emoji16][emoji110] który, żel zamówiłaś? Ten z Babystart Fertilsafe?

reklama
A jak się czujesz?
Kurczę przepraszam dziewczyny ze tak odpisuje z doskoku ale czasu nadal mi brak ,jednak musiałam do was wejść po tym teście ☺️☺️ czuje się normalnie całkiem ,tylko od owulacji przez tydzień bolały mnie jajniki raz jeden raz drugi i śluz cały czas wodnisty jak w ostatnich dniach płodnych no i wczoraj i przedwczoraj nic nie mogło wywołać uśmiechu na moich ustach aż córcia pytała co się stało 🙂 wierzę że będzie ciemniał ale jest tak daleko do okresu że jeszcze daje na wstrzymanie ☺️

Do góry