reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, mam jakis dół dziś. Beta w czwartek byla 42, w sobote bylam powtórzyć po 48h, babka w labo mówi mi "no, dzisiaj to powinna być z 200, im wiecej tym lepiej", no i dzisiaj wynik 111. Niby internety mówią, że to dobry przyrost, no ale musiala wtrącić swoje 3 grosze. Dzisiaj jakos tak siedzę i myślę, że nie czuję się w ciąży. Jeszcze Młody chory zostal w domu, dal mi popali, krzyknęłam na niego i mam myśli, że może się nie nadaję na dwójkę (mlody pieron 2 lata). Ehhh, mam nadzieję, że to hormonalny zjazd, bo z reguły jestem mega pozytywną osobą. A ciąże potwierdzę-lub też nie, w pon jak sie uda zapisac, albo w pn za tydzień. Póki co zostaję z Wami, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko [emoji87][emoji854]

Dziewczyny, mam jakis dół dziś. Beta w czwartek byla 42, w sobote bylam powtórzyć po 48h, babka w labo mówi mi "no, dzisiaj to powinna być z 200, im wiecej tym lepiej", no i dzisiaj wynik 111. Niby internety mówią, że to dobry przyrost, no ale musiala wtrącić swoje 3 grosze. Dzisiaj jakos tak siedzę i myślę, że nie czuję się w ciąży. Jeszcze Młody chory zostal w domu, dal mi popali, krzyknęłam na niego i mam myśli, że może się nie nadaję na dwójkę (mlody pieron 2 lata). Ehhh, mam nadzieję, że to hormonalny zjazd, bo z reguły jestem mega pozytywną osobą. A ciąże potwierdzę-lub też nie, w pon jak sie uda zapisac, albo w pn za tydzień. Póki co zostaję z Wami, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko [emoji87][emoji854]

Spokojnie, myślę że każdej z nas zdarza się czasami podnieść głos. Jak mi się zdarzy to mam dokładnie takie same myśli plus moralniaka jak ja mogłam 🤦🏼‍♀️ Co do bety... Nie pomogę, nie wiem :(

Nie martw się jak jest w normie!!! Po co martwić się na zapas możesz spróbować powtórzyć badanie jeszcze raz np w czwartek i sobotę i obliczysz sobie jeszcze raz przyrost.
Kiedyś na wątku ciążowym dziewczyny pisały o przyroście że jak jest do 180% to chłopczykowe a powyżej dziewczynkowe ;p
Nie martw się [emoji4]

Oj z tym to różnie bywa. Kiedyś też zaczynały 3-4 dni przed a już jakiś rok bola od tygodnia. W tym cyklu to już w ogóle się poprzestawiało. 3 dni bola, 2 dni nie, potem znowu. Jaka ta natura skomplikowana 🤨🤣
Najlepiej jakby w ogóle nie bolały, byłby spokój bo tydzień przed to już przesada 😒
Kto jeszcze testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie i @Gryfin? Zgłaszać się[emoji3166][emoji4]
Mi wypada testowanie na 19 ale z racji bólu piersi nie wiem czy @ mnie nie wyprzedzi 🙂

reklama
Do góry