HeraUnique
Fanka BB :)
Nie widzę sensu, żebyś jutro powtarzała. Poczekaj do dnia @Ok dzięki tak myślałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widzę sensu, żebyś jutro powtarzała. Poczekaj do dnia @Ok dzięki tak myślałam
Ok dzięki tak myślałam
Dopiero doczytałam ze 22dc - o wiele za wcześnie. Mi najwcześniej wyszło coś w 26-27dc. Najlepiej czekać do dnia @ no ale wiadomo jak z tym bywa[emoji2957]
Oj z tym to różnie bywa. Kiedyś też zaczynały 3-4 dni przed a już jakiś rok bola od tygodnia. W tym cyklu to już w ogóle się poprzestawiało. 3 dni bola, 2 dni nie, potem znowu. Jaka ta natura skomplikowanaCześć dziewczyny. U mnie 21 dzień cyklu, od wczoraj bolą mnie piersi, więc początki Pms się zaczynają. Trochę dziwne bo zwykle miałam takie uczucie tak z 3-4 dni przed okresem, a nie ponad tydzień, no ale tak jak już nieraz pisałyście - odkąd człowiek zaczął się starać i obserwować to ciągle jest coś inaczej miłego dnia Wam życzę
Oj z tym to różnie bywa. Kiedyś też zaczynały 3-4 dni przed a już jakiś rok bola od tygodnia. W tym cyklu to już w ogóle się poprzestawiało. 3 dni bola, 2 dni nie, potem znowu. Jaka ta natura skomplikowana [emoji2955][emoji1787]
Ja w tym, jak do piątku nie dostanę @,ale nie liczyłabym na toKto jeszcze testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie i @Gryfin? Zgłaszać się[emoji3166][emoji4]
Kto jeszcze testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie i @Gryfin? Zgłaszać się[emoji3166][emoji4]