reklama
Gryfin
Fanka BB :)
U mnie jeszcze cisza ani na okres ani na ciążę, owu przesunięta o dwa dni więc nie w poniedziałek a w środę będę testowaćMnie od wczoraj jakby jajniki kłują a dzisiaj już cycki się zrobily ciężkie... Na okres się zapowiada. A u Ciebie jak @Gryfin ?
MamaR
Robię testy owulacyjne od kilku dni zawsze jest jedna kreska dziś wyjątkowo blada druga wyszła ale taka ledwie widoczna. Pojechałam na monitoring cyklu gdyż spodziewałam się ze nie będzie owulacji. Dwoje dzieci mam dzię tabletki na wywołanie owulacji bo naturalnie jej nie mialam. I co? Dziś pęcherzyk owulacyjny 20mm! Czyli nie można wierzyć tym testom owulacyjnym. Tak więc działamy dzis. Przepisała mi też luteine dopochwowo imam ja brać od jutra przez 10 dni po czym test zrobić
Katalinazed
Ja będę testować 15/16Kto jeszcze testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie i @Gryfin? Zgłaszać się[emoji3166][emoji4]
coca
Robię testy owulacyjne od kilku dni zawsze jest jedna kreska dziś wyjątkowo blada druga wyszła ale taka ledwie widoczna. Pojechałam na monitoring cyklu gdyż spodziewałam się ze nie będzie owulacji. Dwoje dzieci mam dzię tabletki na wywołanie owulacji bo naturalnie jej nie mialam. I co? Dziś pęcherzyk owulacyjny 20mm! Czyli nie można wierzyć tym testom owulacyjnym. Tak więc działamy dzis. Przepisała mi też luteine dopochwowo imam ja brać od jutra przez 10 dni po czym test zrobić
Jednym działają, innym nie. Stwierdzenie ze nie można im ufać jest zbyt daleko idące [emoji6] większości jednak się sprawdzają. Poza tym testy nie wskazują na wielkość pęcherzyka tylko poziom LH w moczu [emoji2368] pęcherzyk może sobie być i rosnąć i nie pęknąć przy zbyt niskim LH. Może tez tak być, ze Tobie po prostu nie działają mimo prawidłowej owulacji, ale sama piszesz, ze naturalnie jej nie masz wiec pewnie LH za niskie na samoczynne pęknięcie, to i testy nie wychodzą [emoji2368]
MamaM123
Hejka, ja też mam doła... Dolegliwości zniknęły i zastanawiam się czy aby na pewno jestem w ciążyDziewczyny, mam jakis dół dziś. Beta w czwartek byla 42, w sobote bylam powtórzyć po 48h, babka w labo mówi mi "no, dzisiaj to powinna być z 200, im wiecej tym lepiej", no i dzisiaj wynik 111. Niby internety mówią, że to dobry przyrost, no ale musiala wtrącić swoje 3 grosze. Dzisiaj jakos tak siedzę i myślę, że nie czuję się w ciąży. Jeszcze Młody chory zostal w domu, dal mi popali, krzyknęłam na niego i mam myśli, że może się nie nadaję na dwójkę (mlody pieron 2 lata). Ehhh, mam nadzieję, że to hormonalny zjazd, bo z reguły jestem mega pozytywną osobą. A ciąże potwierdzę-lub też nie, w pon jak sie uda zapisac, albo w pn za tydzień. Póki co zostaję z Wami, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko [emoji87][emoji854]
reklama
AniaL92
Faktycznie już się sama nie mogę doczekać życzę Wam kochane samych tłustych II kreseczek oby wasze pragnienia się spełniły trzymam kciuki za przyszły tydzieńSzaleństwo ale super tydzień się zapowiada ❤