reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
To wstawiaj normalne zdjęcie, bo lepiej pokazuje [emoji2368] tamte masz zbyt prześwietlone [emoji6]

A do tej aplikacji to też lepiej bez flesza?
Wcześniej wrzuciłam zdjęcie z apki, może widziałaś i zrobiłam dwa zdjęcia tego samego testu i każdy pokazuje inna wartość, nie wiem usunąć je i zrobić jeszcze raz bez flesza? Pytam bo nie wiem wyszly dwie wartości i sama niechce się w błąd wprowadzać. Przepraszam za te zagmatwanie i wiele pytań 🥺

A do tej aplikacji to też lepiej bez flesza?
Wcześniej wrzuciłam zdjęcie z apki, może widziałaś i zrobiłam dwa zdjęcia tego samego testu i każdy pokazuje inna wartość, nie wiem usunąć je i zrobić jeszcze raz bez flesza? Pytam bo nie wiem wyszly dwie wartości i sama niechce się w błąd wprowadzać. Przepraszam za te zagmatwanie i wiele pytań [emoji3064]

Wrzucaj w apke zdjęcie DOBRE, czyli nie prześwietlone, nie niedoświetlone, w miarę ostre [emoji16] jakkolwiek głupio to nie brzmi [emoji16] ja mam tak ciemno w miejscu gdzie robię zdjęcie, ze zawsze robię z flashem i jest ok [emoji2368] ale jeśli masz dobre oświetlenie to może nie potrzebujesz dodatkowo flasha [emoji6]

Hej. Powiedzcie, zwariowałam, czy coś tu widać? [emoji23] Cały dzień bije się z myślami czy zapytać Was o zdanie. Dziś dopiero 22dc i tydzień do testowania ale wiecie... Nie mogłam się powstrzymać [emoji85]Zobacz załącznik 1199711
Ja również nic nie widzę ale 22dc to jeszcze bardzo bardzo wcześnie. O wiele za wcześnie moim zdaniem. Zarodek mógł się nawet jeszcze nie zagniezdzic. Jeśli doszło do zapłodnienia to test może wyjść fałszywie negatywny na tym etapie

Dokładnie, ka akurat robię w miejscu dobrze oświetlony i nie używam flesha. Zawsze też robię po kilka zdjęć i patrzę jakie wartości aplikacją pokaże i za prawidlowy biorę wynik który wyszedł mi kilka razy z rzędu. Kasuje wszytskie zdjęcia tylko zostawiam to jedno najbardziej wyraźne z wynikiem który uznałam za prawidlowy.
Ja również nic nie widzę ale 22dc to jeszcze bardzo bardzo wcześnie. O wiele za wcześnie moim zdaniem. Zarodek mógł się nawet jeszcze nie zagniezdzic. Jeśli doszło do zapłodnienia to test może wyjść fałszywie negatywny na tym etapie

reklama
Do góry