aerdgi
Moderator
Hej, a masz może zdjęcie takie zwykle, nie pod kątem zrobione?
Nie mam jutro powtórzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, a masz może zdjęcie takie zwykle, nie pod kątem zrobione?
Nie mam jutro powtórzę
To wstawiaj normalne zdjęcie, bo lepiej pokazuje [emoji2368] tamte masz zbyt prześwietlone [emoji6]
A do tej aplikacji to też lepiej bez flesza?
Wcześniej wrzuciłam zdjęcie z apki, może widziałaś i zrobiłam dwa zdjęcia tego samego testu i każdy pokazuje inna wartość, nie wiem usunąć je i zrobić jeszcze raz bez flesza? Pytam bo nie wiem wyszly dwie wartości i sama niechce się w błąd wprowadzać. Przepraszam za te zagmatwanie i wiele pytań [emoji3064]
Ja również nic nie widzę ale 22dc to jeszcze bardzo bardzo wcześnie. O wiele za wcześnie moim zdaniem. Zarodek mógł się nawet jeszcze nie zagniezdzic. Jeśli doszło do zapłodnienia to test może wyjść fałszywie negatywny na tym etapieHej. Powiedzcie, zwariowałam, czy coś tu widać? [emoji23] Cały dzień bije się z myślami czy zapytać Was o zdanie. Dziś dopiero 22dc i tydzień do testowania ale wiecie... Nie mogłam się powstrzymać [emoji85]Zobacz załącznik 1199711
a my już któryś miesiąc szukamy pracownika i też jest ciężko!
O matko...
A jaka praca?
Ja również nic nie widzę ale 22dc to jeszcze bardzo bardzo wcześnie. O wiele za wcześnie moim zdaniem. Zarodek mógł się nawet jeszcze nie zagniezdzic. Jeśli doszło do zapłodnienia to test może wyjść fałszywie negatywny na tym etapie
Ja nic nie widzęHej. Powiedzcie, zwariowałam, czy coś tu widać? Cały dzień bije się z myślami czy zapytać Was o zdanie. Dziś dopiero 22dc i tydzień do testowania ale wiecie... Nie mogłam się powstrzymać Zobacz załącznik 1199711