reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Acha, no to w takim razie będę probowac, aż mi wyjdzie jak nalezy [emoji2368][emoji6]

Czasami apka zle robi zdjęcie i wywala błąd z „0” ale zdjęcie mimo to zapisuje właśnie tak jak u Ciebie, bez wartości. Ale chyba masz jaśniutkie te kreseczki jeszcze j[emoji854][emoji854]

reklama
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu jakieś dwa lata, niestety moja pierwsza ciaża zakończyła się w ok 8tyg.
Potem rok starań które nie przynosiły skutku.

Teraz zaczęliśmy starać się na nowo, dzisiaj mam 33 dc a miesiączkę zazwyczaj do 31 dc.
Od kilku dni jestem rozdrażniona, trochę zmęczona i boli mnie biust (odczuwam to zwłaszcza rano) no i mam mega realne sny!
Wklejam wam zdjęcie testu z przed 30minut.
Co myślicie? Bo ja już nie wiem, nie chce się nakręcać 🤨
IMG_20201109_165816.jpg

Czasami apka zle robi zdjęcie i wywala błąd z „0” ale zdjęcie mimo to zapisuje właśnie tak jak u Ciebie, bez wartości. Ale chyba masz jaśniutkie te kreseczki jeszcze j[emoji854][emoji854]
No jaśniutkie jeszcze to fakt, ale pierwszy raz działam z testami owu, zaczynam prędzej żeby się wprawić i z ciekawości zobaczyć jak to z dnia na dzień będzie si zmieniać. 😉

Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu jakieś dwa lata, niestety moja pierwsza ciaża zakończyła się w ok 8tyg.

Teraz zaczęliśmy starać się na nowo, dzisiaj mam 33 dc a miesiączkę zazwyczaj do 31 dc.
Od kilku dni jestem rozdrażniona, trochę zmęczona i boli mnie biust (odczuwam to zwłaszcza rano) no i mam mega realne sny!
Co myślicie? Bo ja już nie wiem, nie chce się nakręcać 🤨Zobacz załącznik 1199263
Widać 🤗

Cześć dziewczyny!

Co myślicie? Bo ja już nie wiem, nie chce się nakręcać 🤨Zobacz załącznik 1199263

Gratulacje i życzę nudnej, zdrowej ciąży. 👌😀

No jaśniutkie jeszcze to fakt, ale pierwszy raz działam z testami owu, zaczynam prędzej żeby się wprawić i z ciekawości zobaczyć jak to z dnia na dzień będzie si zmieniać. [emoji6]

U mnie ta kontrolna jakaś ciemniejsza taka ale to może kwestia zależna od producenta [emoji16] testuj testuj i jak coś to pytaj i chwal się [emoji3526]

A czy teraz jest ok? 😊

Załączniki

• Screenshot_20201109_174034_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201109_174034_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    119,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry