reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Pamiętasz mój test jak wstawiłam? Ten ostatni? Mige wstawić jeszcze raz, żeby nie było.
Dziękuję Ci za odpowiedź.
Po co znowu atakujesz. Mogłam Ci w ogóle nie odpisywać 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Mówimy o jednym teście teraz, a wcześniej o kilku wcześniejszych, że wychodzą Ci pozytywnie. Kończę temat bo to nie ma sensu. Życzę powodzenia ✌️

Ja tez badałam tarczyce, bo mamy obciążenie w rodzinie i robię to regularnie. Teraz badałam prolaktyne, estradiol i te wszystkie inne z początku cyklu, prog po owulacji jest ok. Narazie wyniki są dobre, zobaczymy co powie gin na kontroli za tydzień, jedynie plamienia przed @ za długie, dostałam luteinę na ten cykl, zobaczymy czy pomoże [emoji2368]
Ja kiedyś tez miałam plamienia przed okresem i wtedy okazało się że mam polipa , strasznie mnie te plamienia męczyły 😐 w 2015 r. miałam histeroskopie endormetrium i od tamtej pory spokój. Chodzę regularnie teraz na usg czy czasem znow się nie pojawi , ale narazie czysto 🙃

Dziękuję Ci bardzo.
PS. Wrzucałam tu test ciążowy, kazdy widział, więc nie mam zastrzeżeń absolutnie.
Zapisuję w notatniku i czekam na okres.
Czy coś jeszcze wpada ci do głowy co można by było zrobić?

Badania które [mention]HeraUnique [/mention] napisała. I ja i tak bym zmieniła lekarza [emoji39] ale zobaczysz co powie na wizycie. To takie podstawowe badania hormonalne, mogą wykazać ewentualne nieprawidłowości, te najczęstsze. Większość dziewczyn tu miała lub będzie miała takie robione [emoji6] jeśli problem jest gdzieś indziej, to już lekarz pewnie będzie kierował na dalsza diagnostykę. Jeśli problem jest w głowie i aż tak bardzo wpływa na Twoj organizm to koniecznie psycholog. I nie mówię tego złośliwie, ale gdyby to wynikało z głowy to działa to bardzo intensywnie na Ciebie i musiałabyś do tego podejść z czyjaś pomocą.

Ja kiedyś tez miałam plamienia przed okresem i wtedy okazało się że mam polipa , strasznie mnie te plamienia męczyły [emoji52] w 2015 r. miałam histeroskopie endormetrium i od tamtej pory spokój. Chodzę regularnie teraz na usg czy czasem znow się nie pojawi , ale narazie czysto [emoji854]

Jak go wykrylas?

Ja kiedyś tez miałam plamienia przed okresem i wtedy okazało się że mam polipa , strasznie mnie te plamienia męczyły 😐 w 2015 r. miałam histeroskopie endormetrium i od tamtej pory spokój. Chodzę regularnie teraz na usg czy czasem znow się nie pojawi , ale narazie czysto 🙃
Jak długie miałaś te plamienia?

reklama
Hera.. Nie atakuje cie, przestań. Nie wkręcaj sobie, to było na poważnie pisane, a nie dla śmiechu... No bez jaj :(
Po co znowu atakujesz. Mogłam Ci w ogóle nie odpisywać [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Mówimy o jednym teście teraz, a wcześniej o kilku wcześniejszych, że wychodzą Ci pozytywnie. Kończę temat bo to nie ma sensu. Życzę powodzenia [emoji3577]

Do góry