reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Norma jest do 4 ale dla kobiet nie starajacych sie. Moj gin przy moim 2,49 krecil nosem, ze teoche za wysoko. :)
W sumie w innych krajach mieszczac sie w widelkach nadal jest wszystko ok [emoji2962].
Możliwe. Ja się w to nie zagłębiałam. Wiem tylko, że przed lekami. Miała coś w okolicach 3 i to była przyczyna w jej przypadku 😉

reklama
Dawałam kreski z babycheck. I skończcie temat, bo jakbyście miały cjoc trochę empatii wobec drugiego człowieka to nawet byście jie wypytywaly w ten sam dzień, tylko kiedy indziej. Poza tym, prosiłam żeby skończyć temat. Od 6 godzin pieprzycie tylko o mnie.
Możecie jie wierzyć, mam to naprawdę głęboko w tyłku, ale ileż można pisać o jednym i tym samym i o tej samej osobie...
Doczytałam, ze miałaś pierwsze usg przez powłoki brzuszne? Niemożliwe, wszędzie mówią, ze we wczesnej ciąży tylko dopochwowe. A żeby jeszcze tak wcześnie coś przez brzuch zobaczyć... dla mnie lekarz niewiarygodny [emoji2368] myśle, ze albo ciąży nie było (a testy które robiłaś jeśli wskazywały kreski były wadliwe, pisze jeśli, bo w ubiegłym miesiącu chyba no niestety testy były negatywne moim zdaniem, mimo Twojej wielkiej chęci, żeby były pozytywne) albo niestety ciąża biochemiczna, czy jak to zwą na tym etapie. 32dc to wcale nie długi cykl by był, całkiem normalny. Mój się w ubiegłym miesiącu wydłużył o tydzień do 36dc bez wyraźnej przyczyny. Nie wiem co by mi na testach ciążowych wyszło, bo właśnie dlatego ich nie robię wcześniej. Bo mogą się mylić w jedna i druga stronę, bo ja mogę je zle odczytać.

Robiłaś w ostatnim czasie jakieś badania hormonalne?

Ja kilka miesięcy przed pierwszą ciąża zaczęłam leczenie Euthyroxem i strasznie szybko musiałam mieć zwiększane dawki, bo choroba postępowała. W cyklu, w którym zaszłam 1 CS kilka dni przed owulacja wyszła mi znów niedoczynność. Bodajże w okolicy 4, ale szczegółowo nie pamiętam. Zwiększono mi leki i jak dowiedziałam się o ciąży wyszła nadczynność. Potem organizm trochę odpuścił, na czas ciąży się w tym temacie uspokoił. Myślę, że lepiej się skonsultować z lekarzem i podjąć jakieś działania, ale nie warto panikować. Bo ja wtedy panikowalam strasznie, płakałam, a okazało się wcale nie być tak źle jak naczytałam się w internecie. 😀

Dziewczyny mają już dość czytania o jednym i tym samym. Na wszystkie pytania, które coś by wniosły odpowiedziałam. Szukacie dziury w całym, macie problem jakiś dziewczyny ze sobą? Omin i tyle, do was person nie pisałam, więc wy nie musicie odpisywać.

Dawałam kreski z babycheck. I skończcie temat, bo jakbyście miały cjoc trochę empatii wobec drugiego człowieka to nawet byście jie wypytywaly w ten sam dzień, tylko kiedy indziej. Poza tym, prosiłam żeby skończyć temat. Od 6 godzin pieprzycie tylko o mnie.
Możecie jie wierzyć, mam to naprawdę głęboko w tyłku, ale ileż można pisać o jednym i tym samym i o tej samej osobie...
Spoko za miesiąc będzie tak samo znów urojona [emoji23] ale to moje zdanie [emoji14]

Przecież sama pisałaś, że nie wiesz co jest grane to staramy się dopytać żeby jakoś pomóc. Nie rozumiem o co się pieklisz[emoji2370]

reklama
Do góry