reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja biorę teraz castagnus i mam nadzieję, że po nim się uspokoje bo właśnie taką bombą jestem bez niczego. Przed @ wybucham z byle powodu i nie panuje nad tym[emoji2358]
Yyyy ja brałam go w poprzednimi cyklu mój i tak stwierdził tydzień przed @, że okres idzie więc na złagodzenie pms nie pomógł [emoji23]

Yyyy ja brałam go w poprzednimi cyklu mój i tak stwierdził tydzień przed @, że okres idzie więc na złagodzenie pms nie pomógł [emoji23]
Mi pomógł i chyba sobie do niego wrócę w przyszłym cyklu 😁 co by jakoś przeżyć świąteczne pytania "kiedy dzieci" "chce być babcią /dziadkiem" itd itd 🙄

nie do mnie, ale odpowiem. Jak staraliśmy się o drugą córkę, to dzień przed owu byłam i ginekologa i wtedy mój pęcherzyk miał 22.5mm i lekarz mi powiedział, że jak ma 23 to pęka i że u mnie to wypada jutro. Udało się nam od razu w pierwszym cyklu.
Dzięki za odpowiedź :) dziś 10 dc i z wczorajszej wody dziś zrobiło się białko jajka kurzego 😁 biorę wiesiołek PharmoVit . Mi pomaga .

Całkiem możliwe, dlatego idę do lekarza i zobaczyć co jest grane. Ale kuźwa, co może tak zaburzyć cykl? Nie ogarniam, zeby wychodziła beta bez powodu
@CzarnaMamba21 nie za bardzo rozumiem. W 3tc gin widział pęcherzyk ciążowy w wielkości 1mm? Miałaś robione usg przez brzuch czy przezpochwowe? Czasami trudno jest wypatrzeć pęcherzyk e wielkości 4mm a twój lekarz zobaczył 1mm pęcherzyk. Aż nie prawdopodobne. Może to nie był pęcherzyk. Może jakaś "plamka"[emoji848] w 3tc przeważnie dochodzi dopiero do implantacji więc nie realne aby było co kolwiek widać. Z tego co wiem to nie robiłaś bety tylko same testy przynajmniej tak pisałaś na wątku lipcowe mamy 2021 bo stwierdziłaś że beta cię stresuje czy coś takiego. Ja obstawiam że ciąży nie było. Coś zaburzyło cykl i dopiero krwawienie przyszło.

Hej dziewczyny ja to chyba jestem jak jakaś kosmitka 😁 brałam primolut nor przez 10 dni od 16dc do 25 dc moja gin powiedziała że po odstawieniu w ciągu 3 dni powinnam dostać @ A jej ani widu ani słychu 🤦‍♀️ a dzisiaj właśnie mija 3 dzień 🤷‍♀️ od rana bolą mnie cycuchy cały czas mi zimno i wszystko leci mi z rąk 🤪

reklama
Hej dziewczyny ja to chyba jestem jak jakaś kosmitka 😁 brałam primolut nor przez 10 dni od 16dc do 25 dc moja gin powiedziała że po odstawieniu w ciągu 3 dni powinnam dostać @ A jej ani widu ani słychu 🤦‍♀️ a dzisiaj właśnie mija 3 dzień 🤷‍♀️ od rana bolą mnie cycuchy cały czas mi zimno i wszystko leci mi z rąk 🤪
A test robiłaś?

Do góry