reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Całkiem możliwe, dlatego idę do lekarza i zobaczyć co jest grane. Ale kuźwa, co może tak zaburzyć cykl? Nie ogarniam, zeby wychodziła beta bez powodu

Ale Ty nie robiłaś bety przecież tylko testy, a one nie są niezawodne. Wiele jest historii fałszywie pozytywnych testów, nie wiem jak później wychodziły Twoje [emoji6]

Hej dziewczyny ja to chyba jestem jak jakaś kosmitka 😁 brałam primolut nor przez 10 dni od 16dc do 25 dc moja gin powiedziała że po odstawieniu w ciągu 3 dni powinnam dostać @ A jej ani widu ani słychu 🤦‍♀️ a dzisiaj właśnie mija 3 dzień 🤷‍♀️ od rana bolą mnie cycuchy cały czas mi zimno i wszystko leci mi z rąk 🤪
Nie znam w ogole specyfiku, czy to jest progesteron ?

reklama
Teraz jakby patrzeć to 1 dc, nie wiem. Zaczyna mi się jakby miesiączka normalna.
A tak to 32 dc

Doczytałam, ze miałaś pierwsze usg przez powłoki brzuszne? Niemożliwe, wszędzie mówią, ze we wczesnej ciąży tylko dopochwowe. A żeby jeszcze tak wcześnie coś przez brzuch zobaczyć... dla mnie lekarz niewiarygodny [emoji2368] myśle, ze albo ciąży nie było (a testy które robiłaś jeśli wskazywały kreski były wadliwe, pisze jeśli, bo w ubiegłym miesiącu chyba no niestety testy były negatywne moim zdaniem, mimo Twojej wielkiej chęci, żeby były pozytywne) albo niestety ciąża biochemiczna, czy jak to zwą na tym etapie. 32dc to wcale nie długi cykl by był, całkiem normalny. Mój się w ubiegłym miesiącu wydłużył o tydzień do 36dc bez wyraźnej przyczyny. Nie wiem co by mi na testach ciążowych wyszło, bo właśnie dlatego ich nie robię wcześniej. Bo mogą się mylić w jedna i druga stronę, bo ja mogę je zle odczytać.

Robiłaś w ostatnim czasie jakieś badania hormonalne?

Do góry