Aż za dobrze [emoji4]Czytasz ze zrozumieniem czy Ci pomóc?
reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Pomóc chyba dowalić do ściany. Skończcie temat, bo zachowujecie się jak 5 latki '' po co? Na co? Kiedy? Czemu?'' takie pytania zadajecie jak 5 latek pyta czemu woda leci w kranie, więc matka odpowiada, żeby się myć, a dziecko na to '' po co? '' odpowiedziałam na pytania i więcej nie zamierzam, bo każda pisze to samo. Jedynie Coca dala mi coś do myślenia.
coca
Dawałam kreski z babycheck. I skończcie temat, bo jakbyście miały cjoc trochę empatii wobec drugiego człowieka to nawet byście jie wypytywaly w ten sam dzień, tylko kiedy indziej. Poza tym, prosiłam żeby skończyć temat. Od 6 godzin pieprzycie tylko o mnie.
Możecie jie wierzyć, mam to naprawdę głęboko w tyłku, ale ileż można pisać o jednym i tym samym i o tej samej osobie...
Nie dziwie się, ze się później awantury tworzą, jak tak kierujesz rozmowami. [emoji2368]
Nie siedzę tu cały dzień, widziałam urywki rozmowy, jak wieczorem weszłam to się rozmowa toczyła i brałaś w niej udział, nie wiedziałam, ze nie chcesz rozmawiać, bo na to nie wyglądało [emoji2368] a ze nie śledziłam całej dyskusji to dlatego zadałam pytania, na które zreszta wybiórczo odpowiedziałaś i znowu nie wspomniałaś, ze nie chcesz o tym rozmawiać. Nie napisałam, ze nie wierze, tylko, ze kwestionuje metody Twojego lekarza, zmierzałam do zachecenia Cię do zmiany na następny raz, bo ten się dziwny wydaje, do jakichś badań jeśli nie robiłaś bo może tu tkwi jakiś problem, ale jak chcesz się obrzucać gownem, obrażać bardziej lub mniej dosadnie to rob to sama ze soba. I nie dziw się później, ze dziewczyny się z Tobą co chwile sprzeczają. Człowiek chciał Ci pomoc, doradzić, wesprzeć a Ty jak zwykle [emoji2368]
CzarnaMamba21
Nie napisałam, że biochemiczna to była tylko być może bo się nie znam. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem
@CzarnaMamba21 trochę Cię nie rozumiem... Ktoś próbuje się dowiedzieć co się stało, jak, dlaczego to Ty atakujesz, że po co gadają o Tobie to można powiedziec, po co Ty piszesz.
Skoro jak twierdzisz to Twoja druga biochemiczna to może warto poszerzyć diagnostykę?
Daraa_94
Może odpocznij od forum bo to Cię już przerasta? Nikt nie chce dla Ciebie źle.Nie napisałam, że biochemiczna to była tylko być może bo się nie znam. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem
Edit : żeby nie było jest mi przykro z powodu Twojej straty.
E
Em82
Gość
Nikt Ci w tym momencie nie próbuje dowalić tylko pomóc. Dziewczyny z innych wątków tu wchodzą i mają pretensje, że tworzymy zła energię i plujemy jadem a tymczasem jedyną osobą, która wprowadza złą energię jesteś Ty w tym momencie.Pomóc chyba dowalić do ściany. Skończcie temat, bo zachowujecie się jak 5 latki '' po co? Na co? Kiedy? Czemu?'' takie pytania zadajecie jak 5 latek pyta czemu woda leci w kranie, więc matka odpowiada, żeby się myć, a dziecko na to '' po co? '' odpowiedziałam na pytania i więcej nie zamierzam, bo każda pisze to samo. Jedynie Coca dala mi coś do myślenia.
Staramy się dowiedzieć i pomóc a Ty wrednie odpisujesz i obrażasz, nie pojmuję tego [emoji2370]
Nie znasz się a ostatnią ciążę miesiąc temu pisałaś , że biochemiczna była a nawet nie robiłaś bety ani nawet nie byłaś u lekarza , więc stanów się 3x zanim coś napiszesz bo cofnąć się do wiadomości i poczytać to nie jest problem.Nie napisałam, że biochemiczna to była tylko być może bo się nie znam. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem
A jak się już coś pisze to warto zapamiętać co bo potem mieszasz się w wypowiedziach
Dziękuję, dobranoc [emoji2320]
daj znać co i jak a myślałam dziś o tobie....Dziewczyny, jestem w szpitalu. Zaczęłam krwawic i zadzwoniłam po pogotowie. Czekam na lekarza
reklama
E
Em82
Gość
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji3064][emoji173]Dziewczyny, jestem w szpitalu. Zaczęłam krwawic i zadzwoniłam po pogotowie. Czekam na lekarza