reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie temperatura skoczyła z 36,38 do 36,51 :) wczoraj mnie kłuło na dole brzucha, działaliśmy wieczorem, jeszcze dzisiaj poprawimy i zaczną się dwa tygodnie czekania... Nie lubię tego okresu 😱😤
Ja nie lubię w ogóle całego cyklu😂 wiecznie człowiek na coś czeka 🥴 a później przychodzi @ I od nowa 🙄

reklama
No temp dzisiaj się utrzymała i flo wyznaczył owu na 18dc czyli według apki jestem 3dpo [emoji3166] mi ten termin wyznaczony nie pasuje, no ale cóż zrobić [emoji1787] a jak tam u Was dziewuszki? @Emma28 @Anio0lek iiiii hmmm[emoji848] @Gryfin?
Hej dziewczyny. Ja dziś przybita i to bardzo[emoji17] Wczoraj wieczorem sądząc po moich testach owu i temp zaczęła się owulacja. Mieliśmy z moim M działać ale niestety złapała go jakaś infekcja pęcherza i wszystko wzięło w łeb. Cały cykl spalony[emoji17][emoji24][emoji24] niby dzień przed owu były przytulanki ale to było tak na szybko, przed pracą, od razu trzeba bylo wstawać wiec miałam wrażenie że i tak wszystko ze mnie wyplynelo[emoji22] owu pewnie jeszcze trwa ale my nie możemy dzialac[emoji24][emoji24][emoji24] Ehh naprawdę miałam dużą nadzieje na ten cykl ale infekcja to już bariera nie do przeskoczenia[emoji3064][emoji24][emoji24] wiem, że póki @ nie ma jest nadzieja i że jakieś tam szanse mamy ale czuje się w tym momencie strasznie bezradna patrząc na to jak owulacja się marnuje i cały kolejny cykl szlag trafia[emoji17] mam nadzieję że chociaż wam się w tym miesiącu uda[emoji173]

Panika, panika, panika. Chciałam bardzo ale i tak cala się trzęsę... 27 dc dziś i coś mnie tknęło bo w 21dc mialam różowy papier. Starania od lutego
IMG_20201104_075521.jpeg

No temp dzisiaj się utrzymała i flo wyznaczył owu na 18dc czyli według apki jestem 3dpo 🧐 mi ten termin wyznaczony nie pasuje, no ale cóż zrobić 🤣 a jak tam u Was dziewuszki? @Emma28 @Anio0lek iiiii hmmm🤔 @Gryfin?
U mnie dobrze, dzisiaj 17dc, w poniedziałek przytulanki dwa razy, wczoraj raz i pewnie dzisiaj też poprawimy... Jedynie mam taki problem, że nie miałam ani razu orgazmu teraz 😔 i nie wiem czemu, co się dzieje... Zazwyczaj nie mam z tym problemu i tak trochę czuję niedosyt

Dziewczyny będę Was podczytywać, bo jak tylko wróci mi okres to chcemy się starać o kolejne. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to trwało tak długo jak poprzednio. Ostatnio staraliśmy się rok i 2 miesiące. W międzyczasie była jedna biochemiczna. Problemem okazały się cykle bezouwlacyjne. Udało się po clo. Także jestem ciekawa jak będzie teraz. Trzymam kciuki za każdą z was! [emoji8]
Brałaś cło bo nie było pęcherzyka czy był problem z pękaniem? Napisz coś więcej o tej stymulacji [emoji3526]

U mnie dobrze, dzisiaj 17dc, w poniedziałek przytulanki dwa razy, wczoraj raz i pewnie dzisiaj też poprawimy... Jedynie mam taki problem, że nie miała ani razu orgazmu teraz 😔 i nie wiem czemu, co się dzieje... Zazwyczaj nie mam z tym problemu i tak trochę czuję niedosyt
Może za bardzo sie spinasz, żeby wstrzelić się w owu 🤷‍♀️

reklama
Do góry