reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie temperatura skoczyła z 36,38 do 36,51 :) wczoraj mnie kłuło na dole brzucha, działaliśmy wieczorem, jeszcze dzisiaj poprawimy i zaczną się dwa tygodnie czekania... Nie lubię tego okresu 😱😤
Ja nie lubię w ogóle całego cyklu😂 wiecznie człowiek na coś czeka 🥴 a później przychodzi @ I od nowa 🙄

reklama
No temp dzisiaj się utrzymała i flo wyznaczył owu na 18dc czyli według apki jestem 3dpo [emoji3166] mi ten termin wyznaczony nie pasuje, no ale cóż zrobić [emoji1787] a jak tam u Was dziewuszki? @Emma28 @Anio0lek iiiii hmmm[emoji848] @Gryfin?
Hej dziewczyny. Ja dziś przybita i to bardzo[emoji17] Wczoraj wieczorem sądząc po moich testach owu i temp zaczęła się owulacja. Mieliśmy z moim M działać ale niestety złapała go jakaś infekcja pęcherza i wszystko wzięło w łeb. Cały cykl spalony[emoji17][emoji24][emoji24] niby dzień przed owu były przytulanki ale to było tak na szybko, przed pracą, od razu trzeba bylo wstawać wiec miałam wrażenie że i tak wszystko ze mnie wyplynelo[emoji22] owu pewnie jeszcze trwa ale my nie możemy dzialac[emoji24][emoji24][emoji24] Ehh naprawdę miałam dużą nadzieje na ten cykl ale infekcja to już bariera nie do przeskoczenia[emoji3064][emoji24][emoji24] wiem, że póki @ nie ma jest nadzieja i że jakieś tam szanse mamy ale czuje się w tym momencie strasznie bezradna patrząc na to jak owulacja się marnuje i cały kolejny cykl szlag trafia[emoji17] mam nadzieję że chociaż wam się w tym miesiącu uda[emoji173]

Panika, panika, panika. Chciałam bardzo ale i tak cala się trzęsę... 27 dc dziś i coś mnie tknęło bo w 21dc mialam różowy papier. Starania od lutego
IMG_20201104_075521.jpeg

No temp dzisiaj się utrzymała i flo wyznaczył owu na 18dc czyli według apki jestem 3dpo 🧐 mi ten termin wyznaczony nie pasuje, no ale cóż zrobić 🤣 a jak tam u Was dziewuszki? @Emma28 @Anio0lek iiiii hmmm🤔 @Gryfin?
U mnie dobrze, dzisiaj 17dc, w poniedziałek przytulanki dwa razy, wczoraj raz i pewnie dzisiaj też poprawimy... Jedynie mam taki problem, że nie miałam ani razu orgazmu teraz 😔 i nie wiem czemu, co się dzieje... Zazwyczaj nie mam z tym problemu i tak trochę czuję niedosyt

Dziewczyny będę Was podczytywać, bo jak tylko wróci mi okres to chcemy się starać o kolejne. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to trwało tak długo jak poprzednio. Ostatnio staraliśmy się rok i 2 miesiące. W międzyczasie była jedna biochemiczna. Problemem okazały się cykle bezouwlacyjne. Udało się po clo. Także jestem ciekawa jak będzie teraz. Trzymam kciuki za każdą z was! [emoji8]
Brałaś cło bo nie było pęcherzyka czy był problem z pękaniem? Napisz coś więcej o tej stymulacji [emoji3526]

U mnie dobrze, dzisiaj 17dc, w poniedziałek przytulanki dwa razy, wczoraj raz i pewnie dzisiaj też poprawimy... Jedynie mam taki problem, że nie miała ani razu orgazmu teraz 😔 i nie wiem czemu, co się dzieje... Zazwyczaj nie mam z tym problemu i tak trochę czuję niedosyt
Może za bardzo sie spinasz, żeby wstrzelić się w owu 🤷‍♀️

reklama
Do góry