reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny. Ja dziś przybita i to bardzo[emoji17] Wczoraj wieczorem sądząc po moich testach owu i temp zaczęła się owulacja. Mieliśmy z moim M działać ale niestety złapała go jakaś infekcja pęcherza i wszystko wzięło w łeb. Cały cykl spalony[emoji17][emoji24][emoji24] niby dzień przed owu były przytulanki ale to było tak na szybko, przed pracą, od razu trzeba bylo wstawać wiec miałam wrażenie że i tak wszystko ze mnie wyplynelo[emoji22] owu pewnie jeszcze trwa ale my nie możemy dzialac[emoji24][emoji24][emoji24] Ehh naprawdę miałam dużą nadzieje na ten cykl ale infekcja to już bariera nie do przeskoczenia[emoji3064][emoji24][emoji24] wiem, że póki @ nie ma jest nadzieja i że jakieś tam szanse mamy ale czuje się w tym momencie strasznie bezradna patrząc na to jak owulacja się marnuje i cały kolejny cykl szlag trafia[emoji17] mam nadzieję że chociaż wam się w tym miesiącu uda[emoji173]
Bardzo mi przykro...Też by mi było smutno straconym cyklem, ale takich rzeczy nie przeskoczysz niestety, teraz ważne żeby się pozbyć infekcji 😉 a może ten jeden raz wystarczy i za chwilę będziesz Nam pokazywać II kreski na teście ciążowym 😁

Cały miesiąc pamiętam, a jak przychodzi owu to mi rozum odbiera 🤪 muszę nad tym popracować, jakieś rady? 😉
Ja od zakończenia @ co 2 dni (bo tak najczęściej mam ochotę 😁) I tak najczęściej zostaje, czasami większą chcica wypada w okolicach dni płodnych to bywa i codziennie. Ale nie skupiam się specjalnie jakoś na dniu owu 🤷‍♀️ zazwyczaj I tak trafiam 😏

Bardzo mi przykro...Też by mi było smutno straconym cyklem, ale takich rzeczy nie przeskoczysz niestety, teraz ważne żeby się pozbyć infekcji [emoji6] a może ten jeden raz wystarczy i za chwilę będziesz Nam pokazywać II kreski na teście ciążowym [emoji16]
Dziękuję[emoji173] chciałabym ale bardzo w to wątpię, niestety[emoji17] no trudno, nic już nie zrobię. Tak miało być i tyle[emoji3064] trzeba się wziąć w garść[emoji849]

Dziękuję[emoji173] chciałabym ale bardzo w to wątpię, niestety[emoji17] no trudno, nic już nie zrobię. Tak miało być i tyle[emoji3064] trzeba się wziąć w garść[emoji849]
Ja Cię rozumiem doskonale, bo mój też miał niedawno zapalenie cewki i też nie mogliśmy nic działać. Tylko, że u Nas to było po owulacji ...

Dziewczyny,
Bo nie mogę doszukać się w tym gąszczu postów, jakie tabletki polecacie dla kobiety i mężczyzny podczas starań o dziecko? Ja na chwilę obecną biorę pro ovulin, ale czy to nie jest za mało?

reklama
Brałaś cło bo nie było pęcherzyka czy był problem z pękaniem? Napisz coś więcej o tej stymulacji [emoji3526]
Pęcherzyki wcale nie rosły. Na okres mogłam czekać nawet i parę miesięcy. Wydaje mi się, że to tabletki anty, które brałam wcześniej, tak wpłynęły. Po clo pęcherzyki rosły normalnie i same pękały. Ogólnie clo brałam 3 cykle. Biochem był w 2, ciąża w 3. Ja po tym leku akurat problemu z endometrium nie miałam, ale dużo osób na to narzeka.
Jeszcze dodam, że po clo zrobiło się sucho, ale zaczęłam brać wiesiołka i było ok.

Ostatnia edycja:
Do góry