reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W styczniu będzie dwa lata...
Tylko ja mam jeden jajnik niedrożny też, no i miałam stymulację, bo z owulacja też coś tam swiarowalo.
A macie regularne cykle?
Życzę żeby teraz już było z górki..
No niby mówi się że to regularne są ale u mnie wąchają się od 26 do 29 dni, raz miałam 31 dc w tym roku, ale dziś idealnie 28 dni

reklama
U nas taki typowo "staraniowy" 3cykl, miesiączki wcześniej nieregularne ale od roku po obniżeniu prolaktyny nawet zaczęło być prawie jak w zegarku. Jedynie ostatnie dwie miesiączki jakieś dziwne bo krótsze 😔

U nas taki typowo "staraniowy" 3cykl, miesiączki wcześniej nieregularne ale od roku po obniżeniu prolaktyny nawet zaczęło być prawie jak w zegarku. Jedynie ostatnie dwie miesiączki jakieś dziwne bo krótsze 😔
Moja miesiączka w tym cyklu trwała 1,5 dnia + plamienia . Pierwszy raz tak miałam . Ale to pewnie po tej ciąży biochemicznej 🤷‍♀️

Zaczęłam chodzić do kliniki pod koniec marca i stymulację zastrzykami i monitoring miałam od kwietnia i w czerwcu zaszłam, w lipcu nie dostałam okresu, taki prezent na urodziny, ale szybko się skończyło. 14 września poroniłam, ale w sumie dobrze z tym sobie poradziłam. Wlansie pocieszałam się tym faktem, że jednak jestem zdolna zajść naturalnie. Teraz jestem po pierwszej miesiączce po poronieniu i dziś 21 dc. Lekarz właśnie kazał nie czekać, tylko dzialac.
Może wcale nie będziesz musiała długo czekać na kolejną ciążę. Dobre nastawienie to połowa sukcesu.

Cześć dziewczyny ! Chciałabym się przyłączyć ;)
29 lat 1 cs po poronieniu we wrześniu.
W maju udało się przy pierwszej stymulacji.
Stymulacja aromkiem dziś 11 dc.
9.11 kontrola u gin i zastrzyk wiec testowanie po 20.11!
Bez stymulacji pecherzyki nie rosną, endometrium tez nie, okresu brak ogólnie klapa ale wiem ze zajść mogę już w 1cs i to mnie trzyma w pozytywnym nastawieniu;)

Bez stymulacji pecherzyki nie rosną, endometrium tez nie, okresu brak ogólnie klapa ale wiem ze zajść mogę już w 1cs i to mnie trzyma w pozytywnym nastawieniu;)

Życzę Ci aby od razu się udało [emoji3590] a jeśli tak się nie stanie, to siły i oby pozytywne nastawienie Cię nie opuściło [emoji3590][emoji3590]

Życzę, żebyś tego 20 zobaczyła 2 piękne kreseczki i miała 9 miesięcy nudnej ciąży ❤️

reklama
No temp dzisiaj się utrzymała i flo wyznaczył owu na 18dc czyli według apki jestem 3dpo 🧐 mi ten termin wyznaczony nie pasuje, no ale cóż zrobić 🤣 a jak tam u Was dziewuszki? @Emma28 @Anio0lek iiiii hmmm🤔 @Gryfin?
U mnie temperatura skoczyła z 36,38 do 36,51 :) wczoraj mnie kłuło na dole brzucha, działaliśmy wieczorem, jeszcze dzisiaj poprawimy i zaczną się dwa tygodnie czekania... Nie lubię tego okresu 😱😤

Do góry