reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W styczniu będzie dwa lata...
Tylko ja mam jeden jajnik niedrożny też, no i miałam stymulację, bo z owulacja też coś tam swiarowalo.
A macie regularne cykle?
Życzę żeby teraz już było z górki..
No niby mówi się że to regularne są ale u mnie wąchają się od 26 do 29 dni, raz miałam 31 dc w tym roku, ale dziś idealnie 28 dni

reklama
U nas taki typowo "staraniowy" 3cykl, miesiączki wcześniej nieregularne ale od roku po obniżeniu prolaktyny nawet zaczęło być prawie jak w zegarku. Jedynie ostatnie dwie miesiączki jakieś dziwne bo krótsze 😔

U nas taki typowo "staraniowy" 3cykl, miesiączki wcześniej nieregularne ale od roku po obniżeniu prolaktyny nawet zaczęło być prawie jak w zegarku. Jedynie ostatnie dwie miesiączki jakieś dziwne bo krótsze 😔
Moja miesiączka w tym cyklu trwała 1,5 dnia + plamienia . Pierwszy raz tak miałam . Ale to pewnie po tej ciąży biochemicznej 🤷‍♀️

Zaczęłam chodzić do kliniki pod koniec marca i stymulację zastrzykami i monitoring miałam od kwietnia i w czerwcu zaszłam, w lipcu nie dostałam okresu, taki prezent na urodziny, ale szybko się skończyło. 14 września poroniłam, ale w sumie dobrze z tym sobie poradziłam. Wlansie pocieszałam się tym faktem, że jednak jestem zdolna zajść naturalnie. Teraz jestem po pierwszej miesiączce po poronieniu i dziś 21 dc. Lekarz właśnie kazał nie czekać, tylko dzialac.
Może wcale nie będziesz musiała długo czekać na kolejną ciążę. Dobre nastawienie to połowa sukcesu.

Cześć dziewczyny ! Chciałabym się przyłączyć ;)
29 lat 1 cs po poronieniu we wrześniu.
W maju udało się przy pierwszej stymulacji.
Stymulacja aromkiem dziś 11 dc.
9.11 kontrola u gin i zastrzyk wiec testowanie po 20.11!
Bez stymulacji pecherzyki nie rosną, endometrium tez nie, okresu brak ogólnie klapa ale wiem ze zajść mogę już w 1cs i to mnie trzyma w pozytywnym nastawieniu;)

Bez stymulacji pecherzyki nie rosną, endometrium tez nie, okresu brak ogólnie klapa ale wiem ze zajść mogę już w 1cs i to mnie trzyma w pozytywnym nastawieniu;)

Życzę Ci aby od razu się udało [emoji3590] a jeśli tak się nie stanie, to siły i oby pozytywne nastawienie Cię nie opuściło [emoji3590][emoji3590]

Życzę, żebyś tego 20 zobaczyła 2 piękne kreseczki i miała 9 miesięcy nudnej ciąży ❤️

reklama
No temp dzisiaj się utrzymała i flo wyznaczył owu na 18dc czyli według apki jestem 3dpo 🧐 mi ten termin wyznaczony nie pasuje, no ale cóż zrobić 🤣 a jak tam u Was dziewuszki? @Emma28 @Anio0lek iiiii hmmm🤔 @Gryfin?
U mnie temperatura skoczyła z 36,38 do 36,51 :) wczoraj mnie kłuło na dole brzucha, działaliśmy wieczorem, jeszcze dzisiaj poprawimy i zaczną się dwa tygodnie czekania... Nie lubię tego okresu 😱😤

Do góry