reklama
Mystriousmc
Fanka BB :)
Kalendarzyk to niech spada na drzewo, masz nie dostać okresu i koniec!! Na taką okazję musi być 'niespodzianka'Ja będę miała 25 listopada 31 lat i wtedy też mam dostać okres według kalendarzyka
Ja i mój też jesteśmy z listopada
agaaataaaa
No widzisz, to dobrze że wcześniej zaczęliście, my z mężem niestety czekalismy, a to praca inna, inne miasto, a to mieszkanie, a to samochód, a trzeba było działać już dawno. W sumie i tak długo się staraliśmy.Ja mam 25, mój mąż 28 to prawda, że się mniej przejmuje głównie ze jestem dość młoda, ale to nie znaczy że mniej chce być mamą
agaaataaaa
O widzę, mój rocznikKurczę ale tu się dużo dzieje, aż ciężko nadrobić Ja mam 30 lat (chociaż czuje się na dużo mniej ), mąż 32, a obecnie jestem w 14dc
Agnness
A który to Twój cykl starań? Niestety wiem jak to jest się, gdy się cieszysz, a tu jednak się okazuje, że nic z tego. Chociaż może jednak co jest w tym, że później dużo łatwiej zajść w ciążę. Mi się udało w 2 cyklu po biochem. Plus był taki, że wiedziałam, że jednak mogę zajść w tą ciąże i pomimo straty, podbudowało mnie to.No właśnie ja też miałam stymulację owulacji i się udało, niestety poroniłam, puste jajo. No i zobaczymy jak to bedzie teraz.
Mystriousmc
No niby wcześnie ale my jesteśmy razem już 8 lat i mi to się wydaje jakby to już tak dlugo byłoNo widzisz, to dobrze że wcześniej zaczęliście, my z mężem niestety czekalismy, a to praca inna, inne miasto, a to mieszkanie, a to samochód, a trzeba było działać już dawno. W sumie i tak długo się staraliśmy.
Rozumiem, też myśleliśmy czy jeszcze nie poczekac, lepiej zabezpieczyć swoją przyszłość itp.. to normalne wydaje mi się w tych czasach..
A ile ogólnie się staraliscie?
agaaataaaa
Zaczęłam chodzić do kliniki pod koniec marca i stymulację zastrzykami i monitoring miałam od kwietnia i w czerwcu zaszłam, w lipcu nie dostałam okresu, taki prezent na urodziny, ale szybko się skończyło. 14 września poroniłam, ale w sumie dobrze z tym sobie poradziłam. Wlansie pocieszałam się tym faktem, że jednak jestem zdolna zajść naturalnie. Teraz jestem po pierwszej miesiączce po poronieniu i dziś 21 dc. Lekarz właśnie kazał nie czekać, tylko dzialac.A który to Twój cykl starań? Niestety wiem jak to jest się, gdy się cieszysz, a tu jednak się okazuje, że nic z tego. Chociaż może jednak co jest w tym, że później dużo łatwiej zajść w ciążę. Mi się udało w 2 cyklu po biochem. Plus był taki, że wiedziałam, że jednak mogę zajść w tą ciąże i pomimo straty, podbudowało mnie to.
Mam nadzieję, że nie dostanę jutro idę do ginka i zobaczymy jak tam pęcherzyki , bo jestem na cyklu stymulowanym. Dziś mój 8 dc . Dam znać jutroKalendarzyk to niech spada na drzewo, masz nie dostać okresu i koniec!! Na taką okazję musi być 'niespodzianka'
Ja i mój też jesteśmy z listopada
reklama
agaaataaaa
W styczniu będzie dwa lata...No niby wcześnie ale my jesteśmy razem już 8 lat i mi to się wydaje jakby to już tak dlugo było
Rozumiem, też myśleliśmy czy jeszcze nie poczekac, lepiej zabezpieczyć swoją przyszłość itp.. to normalne wydaje mi się w tych czasach..
A ile ogólnie się staraliscie?
Tylko ja mam jeden jajnik niedrożny też, no i miałam stymulację, bo z owulacja też coś tam swiarowalo.
A macie regularne cykle?