reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej u mnie 6 dni po domniemanej owu, miałam po weekendzie iść do pracy(po urlopie) ale przełożyli mi na kolejny tydzień bo zmieniam dział teraz i jeszcze nie wszystko gotowe bo wprowadzane są nowe zasady bezpieczeństwa.. czyli siedzę w domu następny tydzień.. masakra czas mi się dłuży.. nie mam czym się zająć, jestem zla..

reklama
Hej u mnie 6 dni po domniemanej owu, miałam po weekendzie iść do pracy(po urlopie) ale przełożyli mi na kolejny tydzień bo zmieniam dział teraz i jeszcze nie wszystko gotowe bo wprowadzane są nowe zasady bezpieczeństwa.. czyli siedzę w domu następny tydzień.. masakra czas mi się dłuży.. nie mam czym się zająć, jestem zla..

Proponuje gruntowne porządki przedświąteczne, żeby przed świetami było mniej [emoji1787] u mnie sprzątanie zawsze działa, a jak nie ma co sprzątać to układanie wszystkiego [emoji23][emoji23][emoji23]

Proponuje gruntowne porządki przedświąteczne, żeby przed świetami było mniej [emoji1787] u mnie sprzątanie zawsze działa, a jak nie ma co sprzątać to układanie wszystkiego [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha zawsze to jakiś pomysł :) chyba tak zrobię bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.. zajmę się może ciuchami w końcu, chodzę w dwóch swetrach a szafa pełna 😂

Hej wszystkim! Nie wytrzymałam i zrobiłam rano test- cały czas negatywny... Dzisiaj 29dc. Znowu brzuch mnie boli od rana, sama już nie wiem co jest grane. Nawet nie wiem czy @ mi się spóźnia bo biorę ten duphaston i acard jak zaleciła pani ginekolog. Masakra bo robię testy te najczulsze i ciągle nic, może to też przez to że co 4 godziny chodzę siku w nocy i stąd te testy są negatywne... Tak już bym chciała wiedzieć.

Haha zawsze to jakiś pomysł :) chyba tak zrobię bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.. zajmę się może ciuchami w końcu, chodzę w dwóch swetrach a szafa pełna [emoji23]

Same pożyteczne efekty! A jak już skończysz to tak jak koleżanka wyżej napisała, np. jakiś wciągający serial, nawet nie zauważysz jak zlecą Ci te dni [emoji4]

Może zacznij oglądać jakiś dobry serial np The Office (wersja amerykańska), Breaking bad albo Big little lies i czas płynie przyjemniej. Albo książki! Tutaj też mogę coś polecic, co lubisz czytać?
Breaking bed obejrzałam już dawno.. pozostałych nie więc chętnie zerkne. 🙂A książkę jak najbardziej możesz mi coś polecić.. nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, tylko nie przepadam za fantasy.. poleć coś co zapadło Ci w pamięć :)

Może mój organizm już wiedział wcześniej o orzeczeniu tk, i trzyma wyższa temp, bo jest wzburzony [emoji848][emoji848][emoji1787] no zobaczymy co ten cykl przyniesie [emoji41]
Inaczej nie będzie kochana! Zawsze kobiety jakoś sobie radziły i dalej będziemy. Żadna z Nas nie zostanie z niczym sama [emoji3590] poza tym trzeba myśleć pozytywnie! Każda nasza ciąża będzie idealnym obrazem ciąży, i urodzą się same piękne zdrowe bobaski, robiące piękne zdrowe kupki [emoji23]
Pięknie napisane [emoji173]

reklama
Hej wszystkim! Nie wytrzymałam i zrobiłam rano test- cały czas negatywny... Dzisiaj 29dc. Znowu brzuch mnie boli od rana, sama już nie wiem co jest grane. Nawet nie wiem czy @ mi się spóźnia bo biorę ten duphaston i acard jak zaleciła pani ginekolog. Masakra bo robię testy te najczulsze i ciągle nic, może to też przez to że co 4 godziny chodzę siku w nocy i stąd te testy są negatywne... Tak już bym chciała wiedzieć.
Musisz cierpliwie poczekać do bety, nie ma innego wyjścia. Muru nie przebijesz. [emoji8]

Do góry