reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Podobno czasami przy owu może wystąpić delikatne plamienie 🤔 a temp mierzysz?
Tak ale miałam już nie mierzyć i zaczelam od 6 dc
95AEEA4C-14D9-4AB0-B148-9222D8034587.png
E181CFDC-00E9-453A-AAAE-08D79703631B.jpeg

EDIT:
właśnie pojawił się wodnisty rozciagliwy śluz, jeszcze się rwie ale widać się zbliża owulacja. Pierwszy raz mi się zdarza ze mam dwa dni plamienie / zabarwionego śluzu w dniu owulacji, aż spanikowalam

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ❤️ przyszłam się zameldowac. Nadal w zawieszeniu. Nadal plamie. Głupie myśli mnie naszly by odstawić dhupaston. Bo skoro plamie to coś jest nie tak. Po co na siłę to utrzymywać. 🤷‍♀️ Walnijcie mnie w łeb. To chyba przez to co się w Polsce dzieje.
Hej kochana. Obserwuję Twoją historie i tak mocno Ci kibicuje.. Oby wszystko było dobrze. Dużo odpoczywaj. Trzymam kciukasy ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

Breaking bed obejrzałam już dawno.. pozostałych nie więc chętnie zerkne. 🙂A książkę jak najbardziej możesz mi coś polecić.. nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, tylko nie przepadam za fantasy.. poleć coś co zapadło Ci w pamięć :)
Oj wiele mam takich, ostatnio przeczytałam „Prosta sprawa” W. Chmielarza, akcja toczy się szybko i książka wciąga ;) jego książka „Żmijowisko” też super; „Moja doskonała żona” S. Downing- również wciąga, historia o niby zwykłym małżeństwie, które jednak jest niecodzienne. Na wakacjach czytałam serię Edyty Świętek „Spacer Aleją róż”- to taka saga rodzinna z akcją na przestrzeni lat, ja lubię takie opowieści, stąd też mogę polecić „Stulecie Winnych”.

Oj wiele mam takich, ostatnio przeczytałam „Prosta sprawa” W. Chmielarza, akcja toczy się szybko i książka wciąga ;) jego książka „Żmijowisko” też super; „Moja doskonała żona” S. Downing- również wciąga, historia o niby zwykłym małżeństwie, które jednak jest niecodzienne. Na wakacjach czytałam serię Edyty Świętek „Spacer Aleją róż”- to taka saga rodzinna z akcją na przestrzeni lat, ja lubię takie opowieści, stąd też mogę polecić „Stulecie Winnych”.

[mention]Mystriousmc [/mention] Jeśli lubisz kryminały ale takie z perspektywy antropologa sądowego (dla niektórych opisy mogą być mniej lub bardziej „mocne”) to bardzo przyjemnie mi się czytało serie Dr David Hunter. Mnie wciągało, ale ja takie dziwne klimaty lubię [emoji16][emoji23]

Tak ale miałam już nie mierzyć i zaczelam od 6 dcZobacz załącznik 1192325Zobacz załącznik 1192326

EDIT:
właśnie pojawił się wodnisty rozciagliwy śluz, jeszcze się rwie ale widać się zbliża owulacja. Pierwszy raz mi się zdarza ze mam dwa dni plamienie / zabarwionego śluzu w dniu owulacji, aż spanikowalam
Po temperaturze widać, że jeszcze przed owu. Choć nie lubię takich wykresów interpretować 😉 a plamienie może być do 4 dni (przed/w trakcie/I po owu) . Także spokojnie 😊

[mention]Mystriousmc [/mention] Jeśli lubisz kryminały ale takie z perspektywy antropologa sądowego (dla niektórych opisy mogą być mniej lub bardziej „mocne”) to bardzo przyjemnie mi się czytało serie Dr David Hunter. Mnie wciągało, ale ja takie dziwne klimaty lubię [emoji16][emoji23]
Uwielbiam kryminały, moje pierwsze dawno temu to była saga Millenium Stiega Larssona ❤️

reklama
Do góry