Nie wiem co myśleć. Dwa tygodnie temu wzięłam ostatnią tabletkę anty, po trzech dniach dostałam krwawienia z odstawienia, minął niecały tydzień i dostałam drugiej "miesiączki". Nic mnie nie boli itd ale wygląda na okres chcoiciaz według tego co czytalam, to niemożliwe jest żeby normalny okres był tak szybko
reklama
Wszystko się może zdarzyć.Nie wiem co myśleć. Dwa tygodnie temu wzięłam ostatnią tabletkę anty, po trzech dniach dostałam krwawienia z odstawienia, minął niecały tydzień i dostałam drugiej "miesiączki". Nic mnie nie boli itd ale wygląda na okres chcoiciaz według tego co czytalam, to niemożliwe jest żeby normalny okres był tak szybko
MiWiZu
Fanka BB :)
Możliwe. Ja po krwawieniu z odstawienia dostałam normalną miesiączkę w ciągu 2 tyg i po tym krwawieniu zaszłam w ciążę.Nie wiem co myśleć. Dwa tygodnie temu wzięłam ostatnią tabletkę anty, po trzech dniach dostałam krwawienia z odstawienia, minął niecały tydzień i dostałam drugiej "miesiączki". Nic mnie nie boli itd ale wygląda na okres chcoiciaz według tego co czytalam, to niemożliwe jest żeby normalny okres był tak szybko
O kurcze To mam nadzieję że i ja tak skończęMożliwe. Ja po krwawieniu z odstawienia dostałam normalną miesiączkę w ciągu 2 tyg i po tym krwawieniu zaszłam w ciążę.
A wiedziałaś kiedy miałaś owulację, czy to był po prostu "ślepy traf"?Możliwe. Ja po krwawieniu z odstawienia dostałam normalną miesiączkę w ciągu 2 tyg i po tym krwawieniu zaszłam w ciążę.
HeraUnique
Relax! Przestań czytać w necie! Póki nie masz żywej krwi to nadal jest nadzieja! Połóż się i odpocznijA moje plamienia dziś przybrały kolor fusów z kawy biorę dhupaston i nospe. Ale nie wiem czy jest sens. Nie będę czekać 2 tygodnie by iść do lekarza. Boję się że to pozamaciczna.
Silence85
Krew była wczorajRelax! Przestań czytać w necie! Póki nie masz żywej krwi to nadal jest nadzieja! Połóż się i odpocznij
HeraUnique
Ale dziś już nie ma. Na spokojnie. Odpocznij, nie nakręcaj sięKrew była wczoraj
reklama
Nie powinnaś się nakręcać. Moja mama będąc ze mną w ciąży miała na początku krwawienie przez długi czas (i dosłownie było to krwawienie) i nie działo się kompletnie nic złego. Nie przejmuj się i nie czytaj za dużoKrew była wczoraj