reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Pamiętaj, że każda ciąża jest inna. Odstaw internet. Kocyk, soczek i włącz sobie jakiś serial czy cus nie analizuj, nie nakręcaj się. Myśl pozytywnie, koniec kropkaPo prostu, gdy miałam takie plamienia identyczne ciąża byla obumarla. W ciąży z synem plamienia były zupełnie inne i ciążę donosilam.
zaakrecona93
Zaciekawiona BB
Dziewczyny prolaktyna 42 (norma do 26). Czy zbicie tego będzie długotrwałe? Macie doświadczenia z tym? Podczas monitoringu mam pecherzyki, później ciało żółte. Pytanie czy ta prolaktyna może mieć jakieś znaczenie dla starań?
HeraUnique
Po odstawieniu anty dzieją się różne cyrki, więc nie specjalnie analizuj pierwszy cykl bez anty bo tak naprawdę dziać się może wszystko pamiętaj, że odstawiłaś dopiero co hormony i Twój organizm musi się przystosować do nowe sytuacji, i wyrównać to i owoI cyk, krwawienie przeszło po jednym dniu. Ktoś się domyśla co to mogło być?
Wiadomo Ale nikt mnie nie uprzedził, ani nigdzie nie wyczytałam, że coś takiego może wystąpić, więc trochę się zmartwiłamPo odstawieniu anty dzieją się różne cyrki, więc nie specjalnie analizuj pierwszy cykl bez anty bo tak naprawdę dziać się może wszystko pamiętaj, że odstawiłaś dopiero co hormony i Twój organizm musi się przystosować do nowe sytuacji, i wyrównać to i owo
Carry88
Moderator
Dziewczyny prolaktyna 42 (norma do 26). Czy zbicie tego będzie długotrwałe? Macie doświadczenia z tym? Podczas monitoringu mam pecherzyki, później ciało żółte. Pytanie czy ta prolaktyna może mieć jakieś znaczenie dla starań?
W odpowiednim dniu cyklu robiłaś badanie? między 2-5 dc?
Prolaktynę się zbija lekami, do starań nie powinna być ponad normę.
Przy staraniach ważne jest, by była w normie. Ja miałam zbijana i zajęło to jakieś 3 miesiące. Ale potem należy uważać przy odstawieniu leków, bo potrafi znów rosnąć. U mnie było akurat ok.Dziewczyny prolaktyna 42 (norma do 26). Czy zbicie tego będzie długotrwałe? Macie doświadczenia z tym? Podczas monitoringu mam pecherzyki, później ciało żółte. Pytanie czy ta prolaktyna może mieć jakieś znaczenie dla starań?
princess_88
Dzisiaj się wam wyżaliłam i w końcu jest! Przyszła!
witam się w 1 dc Za 3 dni Femara a za tydzień gonadotropiny i będą bliźniaki. O! W tym cyklu się uda Wam tez!!
witam się w 1 dc Za 3 dni Femara a za tydzień gonadotropiny i będą bliźniaki. O! W tym cyklu się uda Wam tez!!
reklama
HeraUnique
Ale nikt Ci nie wpisze każdego możliwego objawu odstawienia, bo każdy organizm reaguje inaczej jesteś niecały cykl bez anty więc może się dziać wszystko ginekolodzy często mówią, że organizm do 3 miesięcy się przystosowuje do nowej sytuacji i ma 3 miesiące na wyrównanie cyklu, do 6 miesięcy. Jedne zajdą zaraz po odstawieniu, jedne potrzebują więcej czasu itd itd. Naprawdę nie ma się czym niepokoićWiadomo Ale nikt mnie nie uprzedził, ani nigdzie nie wyczytałam, że coś takiego może wystąpić, więc trochę się zmartwiłam