MiWiZu
Fanka BB :)
Robiłam testy owu, a poza tym śluz i temp. oraz od porodów mam bóle owulacyjne przez około 30 minut do godziny max.A wiedziałaś kiedy miałaś owulację, czy to był po prostu "ślepy traf"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam testy owu, a poza tym śluz i temp. oraz od porodów mam bóle owulacyjne przez około 30 minut do godziny max.A wiedziałaś kiedy miałaś owulację, czy to był po prostu "ślepy traf"?
Pokaż [emoji854]Nie zrobię testu do @..taaa no akurat xd dziś 10dpo wyszedł rano jakiś bladzioch cień mąż też go widział, zobaczymy jutro
Pokaz. My tu lubimy bladziochy oglądaćNie zrobię testu do @..taaa no akurat xd dziś 10dpo wyszedł rano jakiś bladzioch cień mąż też go widział, zobaczymy jutro
Koło 20bd w domu z pracyPokaż [emoji854]
niestety zbyt wysoka prolaktyna zablokuje owulację. Karmię piersią i też się zastanawiam jaki poziom prolaktyny mam i jak to wpłynie na moje starania. Tym bardziej, że karmię często.Dziewczyny prolaktyna 42 (norma do 26). Czy zbicie tego będzie długotrwałe? Macie doświadczenia z tym? Podczas monitoringu mam pecherzyki, później ciało żółte. Pytanie czy ta prolaktyna może mieć jakieś znaczenie dla starań?
MPokaz. My tu lubimy bladziochy oglądać
Pokaz. My tu lubimy bladziochy oglądać
Wiem
Pokaż pokażNie zrobię testu do @..taaa no akurat xd dziś 10dpo wyszedł rano jakiś bladzioch cień mąż też go widział, zobaczymy jutro
Hobby oglądania kresek na testachWie
M
Miło by było jakby byly prawdziweHobby oglądania kresek na testach