reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

FA76AA57-36EF-48A1-98E5-22975912310B.jpeg

reklama
Właśnie zjadłam śmieciowe jedzenie, pizze. Na znak, że jutro możemy wyjść już na luzie z domu xD
Takie święto
ponownie napiszę: oczywiście, że nie jest, ale to punkt wyjścia. Kawa jest produktem naturalnym (osobiście bardzo lubię i pijam codziennie), a ja pisałam o produktach przetworzonych, o tzw. „śmieciowym jedzeniu”. Myślę, że odstawienie wszystkiego co niezdrowe jest nawet niewykonalne, bo po pierwsze musielibyśmy chociażby zrezygnować z telefonów komórkowych, a po drugie pewnie większość tu na forum musiałaby zmienić miejsce zamieszkania ze względu na zanieczyszczone powietrze. Dlatego nie popadajmy w paranoję. Ale tam gdzie nie muszę się dodatkowo podtruwać, to po prostu tego nie robię. Każdy ma wybór.

Wali mnie konstytucja i inne patafiany w rzadzie. Oni chyba nie wiedzą jaka krzywdę robią Polsce, a tak pieprzą, że chcą jak najlepiej i wszystko naprawić. Polska powinna być zamurowana i zeby tu nikt nie miseszkal, a tych wszystkich mądrych tu zostawić.
Drogie kobietki właśnie nas pozamiatali w TK... Stwierdzili, że niezgodne jest z konstytucją przerywanie ciąży z powodu ciężkiej wady płodu.... [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

reklama
Do góry