reklama
Silence85
Fanka BB :)
On nic. Kazał przyjść za dwa tygodnie. Ale to jest taki lekarz, który uspokaja i mówi że będzie dobrze. Więc pewnie nie chciał mnie straszyć. Różowego już nie ma. Robi się brudna krew. Ale tyle co nic.Ale to chyba bardzo rzadko się zdarza prawda? Lekarz Ci o tym powiedział? Nie czytaj za dużo, staraj się uspokoić.. Krwawienie ustało?
P
Paula33.
Gość
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa.. Niestety w tym roku straciłam już 2 ciążę. Pierwsza była to ciąża biochemiczna, druga zakończona w 8 tc ( serduszko nie biło) miałam łyżeczkowanie. Mimo to się nie poddajemy i staramy się dalej. Po 2 cyklach dostaliśmy zielone światło i właśnie jutro powinna dostać @ - mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Dzisiaj byłam na wizycie i moja pani ginekolog powiedziała że widzi pęcherzyk i ciałko żółte i że wszystko wskazuje na to że się udało ale pewność będzie dopiero jak będzie pozytywny test. Dostałam przepisane leki acard 75mg, duphaston, witaminy dla kobiet w ciąży i dodatkowo witaminę D3 2000 j. Acard mam brać rano i martwię się czy na tak wczesnym etapie jest to bezpieczne? Czytałam że acard nie można brać w I trymestrze bo powoduje wady rozwojowe u płodu. Do tego powinno się brać wieczorem- tak wyczytałam a mi pani doktor kazała brać rano. Czy któraś z dziewczyn też tak miała? Strasznie się boję i proszę o odpowiedź. Nie chcę aby znowu coś było nie tak..nie zniosę 3 straty...
CzarnaMamba21
Jeśli trzeba brać to trzeba, niestety mus to mus
Wszystko będzie dobrze! Ja też jestem po łyżeczkowaniu
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa.. Niestety w tym roku straciłam już 2 ciążę. Pierwsza była to ciąża biochemiczna, druga zakończona w 8 tc ( serduszko nie biło) [emoji24][emoji22] miałam łyżeczkowanie. Mimo to się nie poddajemy i staramy się dalej. Po 2 cyklach dostaliśmy zielone światło i właśnie jutro powinna dostać @ - mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Dzisiaj byłam na wizycie i moja pani ginekolog powiedziała że widzi pęcherzyk i ciałko żółte i że wszystko wskazuje na to że się udało ale pewność będzie dopiero jak będzie pozytywny test. Dostałam przepisane leki acard 75mg, duphaston, witaminy dla kobiet w ciąży i dodatkowo witaminę D3 2000 j. Acard mam brać rano i martwię się czy na tak wczesnym etapie jest to bezpieczne? Czytałam że acard nie można brać w I trymestrze bo powoduje wady rozwojowe u płodu. Do tego powinno się brać wieczorem- tak wyczytałam a mi pani doktor kazała brać rano. Czy któraś z dziewczyn też tak miała? Strasznie się boję i proszę o odpowiedź. Nie chcę aby znowu coś było nie tak..nie zniosę 3 straty...
Gryfin
Cześć ☺ barszo Ci współczuję Twoich strat, ale trzymam kciuki żeby teraz było wszystko dobrze. Dziwi mnie ze skoro już widać pęcherzyk i ciałko żółte to lekarz czeka bardziej na wynik testu ciążowego? A nie powiedział np. żebyś zrobiła betę. Niestety co do acardu się nie wypowiem, bo nie wiem, kiedyś go tylko brałam po operacji serca ale nie biorę już od dłuższego czasu.Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa.. Niestety w tym roku straciłam już 2 ciążę. Pierwsza była to ciąża biochemiczna, druga zakończona w 8 tc ( serduszko nie biło) miałam łyżeczkowanie. Mimo to się nie poddajemy i staramy się dalej. Po 2 cyklach dostaliśmy zielone światło i właśnie jutro powinna dostać @ - mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Dzisiaj byłam na wizycie i moja pani ginekolog powiedziała że widzi pęcherzyk i ciałko żółte i że wszystko wskazuje na to że się udało ale pewność będzie dopiero jak będzie pozytywny test. Dostałam przepisane leki acard 75mg, duphaston, witaminy dla kobiet w ciąży i dodatkowo witaminę D3 2000 j. Acard mam brać rano i martwię się czy na tak wczesnym etapie jest to bezpieczne? Czytałam że acard nie można brać w I trymestrze bo powoduje wady rozwojowe u płodu. Do tego powinno się brać wieczorem- tak wyczytałam a mi pani doktor kazała brać rano. Czy któraś z dziewczyn też tak miała? Strasznie się boję i proszę o odpowiedź. Nie chcę aby znowu coś było nie tak..nie zniosę 3 straty...
P
Paula33.
Gość
Wiem, tylko się martwię.. Tyle się naczytałam. Nie wiem czy pora kiedy w ogóle bierze się ten acard to ma jakieś znaczenie. A Ty jak się trzymasz? Kiedy miałaś łyżeczkowanie? Ja miałam w sierpniu zaraz na początku.Jeśli trzeba brać to trzeba, niestety mus to mus
P
Paula33.
Gość
Tak, w poniedziałek mam iść zrobić betę. Myślę że nie chciała dawać złudnych nadziei skoro planowo jutro mam dostać @Cześć ☺ barszo Ci współczuję Twoich strat, ale trzymam kciuki żeby teraz było wszystko dobrze. Dziwi mnie ze skoro już widać pęcherzyk i ciałko żółte to lekarz czeka bardziej na wynik testu ciążowego? A nie powiedział np. żebyś zrobiła betę. Niestety co do acardu się nie wypowiem, bo nie wiem, kiedyś go tylko brałam po operacji serca ale nie biorę już od dłuższego czasu.
marysia1205
Widzi pęcherzyk już przed @??Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa.. Niestety w tym roku straciłam już 2 ciążę. Pierwsza była to ciąża biochemiczna, druga zakończona w 8 tc ( serduszko nie biło) miałam łyżeczkowanie. Mimo to się nie poddajemy i staramy się dalej. Po 2 cyklach dostaliśmy zielone światło i właśnie jutro powinna dostać @ - mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Dzisiaj byłam na wizycie i moja pani ginekolog powiedziała że widzi pęcherzyk i ciałko żółte i że wszystko wskazuje na to że się udało ale pewność będzie dopiero jak będzie pozytywny test. Dostałam przepisane leki acard 75mg, duphaston, witaminy dla kobiet w ciąży i dodatkowo witaminę D3 2000 j. Acard mam brać rano i martwię się czy na tak wczesnym etapie jest to bezpieczne? Czytałam że acard nie można brać w I trymestrze bo powoduje wady rozwojowe u płodu. Do tego powinno się brać wieczorem- tak wyczytałam a mi pani doktor kazała brać rano. Czy któraś z dziewczyn też tak miała? Strasznie się boję i proszę o odpowiedź. Nie chcę aby znowu coś było nie tak..nie zniosę 3 straty...
reklama
A to skurwiele... tego się spodziewałam. W takich chwilach cieszę się, że nie mieszkam w Polsce
Niestety ale tez muszę to z przykrością stwierdzić [emoji20]