reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Drogie kobietki właśnie nas pozamiatali w TK... Stwierdzili, że niezgodne jest z konstytucją przerywanie ciąży z powodu ciężkiej wady płodu....
Silence85
Świnie. Nie wyobrażam sobie tego. Na dodatek pozamykaja granice bo covid i mamy przerabane.
Drogie kobietki właśnie nas pozamiatali w TK... Stwierdzili, że niezgodne jest z konstytucją przerywanie ciąży z powodu ciężkiej wady płodu....
CzarnaMamba21
Właśnie zjadłam śmieciowe jedzenie, pizze. Na znak, że jutro możemy wyjść już na luzie z domu xD
Takie święto
Takie święto
ponownie napiszę: oczywiście, że nie jest, ale to punkt wyjścia. Kawa jest produktem naturalnym (osobiście bardzo lubię i pijam codziennie), a ja pisałam o produktach przetworzonych, o tzw. „śmieciowym jedzeniu”. Myślę, że odstawienie wszystkiego co niezdrowe jest nawet niewykonalne, bo po pierwsze musielibyśmy chociażby zrezygnować z telefonów komórkowych, a po drugie pewnie większość tu na forum musiałaby zmienić miejsce zamieszkania ze względu na zanieczyszczone powietrze. Dlatego nie popadajmy w paranoję. Ale tam gdzie nie muszę się dodatkowo podtruwać, to po prostu tego nie robię. Każdy ma wybór.
HeraUnique
To jest jakiś żart a co z badaniami prenatalnymi itd.. Jestem przerażonaŚwinie. Nie wyobrażam sobie tego. Na dodatek pozamykaja granice bo covid i mamy przerabane.
CzarnaMamba21
Wali mnie konstytucja i inne patafiany w rzadzie. Oni chyba nie wiedzą jaka krzywdę robią Polsce, a tak pieprzą, że chcą jak najlepiej i wszystko naprawić. Polska powinna być zamurowana i zeby tu nikt nie miseszkal, a tych wszystkich mądrych tu zostawić.
Drogie kobietki właśnie nas pozamiatali w TK... Stwierdzili, że niezgodne jest z konstytucją przerywanie ciąży z powodu ciężkiej wady płodu.... [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
CzarnaMamba21
Matko. W ogóle jak to możliwe [emoji17]
A u mnie jeszcze ryzyko, że ciąża ulokowala się w bliznie po cc [emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Gryfin
Ale to chyba bardzo rzadko się zdarza prawda? Lekarz Ci o tym powiedział? Nie czytaj za dużo, staraj się uspokoić.. Krwawienie ustało?A u mnie jeszcze ryzyko, że ciąża ulokowala się w bliznie po cc