coca
Fanka BB :)
Dziewczyny najlepsze testy owulacyjne polećcie mi
Mi się nawet te z Allegro sprawdziły ale bardziej lubiłam te z rossmana [emoji116]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny najlepsze testy owulacyjne polećcie mi
A ja choćbym wszystkie sposoby świata zrobiła, i sposoby babci, to dopiero Ibuprom mi pomaga i to staram się wziąć zanim się ból rozkręci bo wtedy to łykam jak lekoman a jak zdążę przed to 1/2 i daje radeJa pierwsze dni również. Teraz już nie łykam tyle ile kiedyś ale jednak. Niemniej w domu staram się współpracować z termoforem a w pracy staram się brać coś co pozwoli mi wegetować do końca zmiany [emoji2356][emoji23] jak boli mnie głowa to zależy - jak z odwodnienia to pije więcej wody, jak poprostu głowa to bardzo mi pomagają chłodne żelowe okłady. [emoji12] jak jest prawdziwa migrena to i tak nic nie pomaga [emoji2368]
A ja choćbym wszystkie sposoby świata zrobiła, i sposoby babci, to dopiero Ibuprom mi pomaga [emoji2368] i to staram się wziąć zanim się ból rozkręci bo wtedy to łykam jak lekoman [emoji28] a jak zdążę przed to 1/2 i daje rade [emoji6]
Dodam ze wczorja maszyna im się zepsuła i naprawiali ja 4h.. moge mieć jeszcze nadzieje? Nie plamilam ani nic mnie nie boli
[/QUOTja przy 5,05 już krwawiłam dośc mocno - może źle naprawili maszyne...? może masz możliwość powtórzenia ale w innym laboratorium?
Ściskam
No ja zawsze ten 1 dzień mam masakrę czasami jeszcze potrafi ostatniego dowalić ale to już rzadko nie mam tak, że ruszać się nie mogę, ale chyba dlatego, że nigdy do tego nie dopuściłam wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegaćEch pamietam jak młoda byłam to dziennie łykałam kombo ibupromu z nospa 3-4 razy na dzień. Nie byłam w stanie wstać do WC bez tego, nauczyciele ze szkoły zwalniali mnie i odwozili do domu. Dramat [emoji2356][emoji2356]
Cudowne kreski. Gratuluje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji3531]
Pęcherzyk widać powyżej bety 1000 a zarodek pomoc 5000 więc wiesz , za wcześnie ...No i nic nie widać. Za dwa tygodnie mam przyjść. Nawet pęcherzyka nie ma. Widział coś malutkiego co może zamienić się w pęcherzyk.