reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ech pamietam jak młoda byłam to dziennie łykałam kombo ibupromu z nospa 3-4 razy na dzień. Nie byłam w stanie wstać do WC bez tego, nauczyciele ze szkoły zwalniali mnie i odwozili do domu. Dramat [emoji2356][emoji2356]
Ja tak mam teraz, a nigdy nie narzekalam i leków lykac nie musiałam. Teraz czopek i paracetamol Ale to i tak nie pomaga na 100%. Ostatnia miesiączka była tragiczna, cała noc nieprzespana plus wymioty i zauważyłam, że wtedy wymiotowalam jak lek zaczynał działać Ale te bóle też mam jeden dzień A na drugi jestem wykończona bólem dnia poprzedniego

No ja zawsze ten 1 dzień mam masakrę [emoji849] czasami jeszcze potrafi ostatniego dowalić [emoji6] ale to już rzadko [emoji2368] nie mam tak, że ruszać się nie mogę, ale chyba dlatego, że nigdy do tego nie dopuściłam [emoji6] wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać [emoji6]

U mnie się nie dało zareagować wcześniej. Okres przychodził z nienacka a ból budził w nocy [emoji6] a może i się dało ale byłam za młoda i nie umiałam tego wcześniej zauważyć. Teraz już jestem mądrzejsza i działam wcześniej no i brałam kiedyś anty, które trochę mi to wyregulowaly.

Cześć dziewczyny, 13 października dostałam okres, tak jak zawsze trwał może troszkę krócej i był mniej obfity ale jakoś specjalnie nie różnił się. Miesiączki mam regularne, 14 dni przed okresem miałam owulacje. Do sedna jestem 7 dni po okresie od tamtej pory piersi się tylko troszkę zmniejszyły a od 3 dni boli mnie w dole brzucha jak na okres 😵mam śluz ciągnący i jest go sporo. Czy to znów owulacja?

Cześć dziewczyny, 13 października dostałam okres, tak jak zawsze trwał może troszkę krócej i był mniej obfity ale jakoś specjalnie nie różnił się. Miesiączki mam regularne, 14 dni przed okresem miałam owulacje. Do sedna jestem 7 dni po okresie od tamtej pory piersi się tylko troszkę zmniejszyły a od 3 dni boli mnie w dole brzucha jak na okres [emoji43]mam śluz ciągnący i jest go sporo. Czy to znów owulacja?
Hmm chyba nie za bardzo rozumiem twój wpis[emoji848]
ale skoro 13 miałaś 1dc to teraz wypada 10dc czyli owulacja się zbliża. Tym bardziej jeśli jesteś 7 dni po okresie to owu jak najbardziej

Cześć dziewczyny, 13 października dostałam okres, tak jak zawsze trwał może troszkę krócej i był mniej obfity ale jakoś specjalnie nie różnił się. Miesiączki mam regularne, 14 dni przed okresem miałam owulacje. Do sedna jestem 7 dni po okresie od tamtej pory piersi się tylko troszkę zmniejszyły a od 3 dni boli mnie w dole brzucha jak na okres 😵mam śluz ciągnący i jest go sporo. Czy to znów owulacja?
Znów? Wychodzi na to że jesteś w 10dc i normalnie zbliża się owulacja 😉

reklama
Cześć dziewczyny, nadrobiłam Was, prawie 20 stron [emoji85] @Ancka przykro mi bardzo [emoji17] ale tak jak mówisz nowy cykl nowe szanse [emoji110] u mnie dzisiaj 4dc nic ciekawego się nie dzieje, łykam swoje witaminki, pije wiesołka i dużo wina na edno oczywiście [emoji16] miłego dnia dla Was [emoji3590]
Hejka, tak się właśnie zastanawiałam co u Ciebie. U mnie 5dc i też nudy. Czekam na akcje [emoji6]

Do góry