reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny najlepsze testy owulacyjne polećcie mi

Mi się nawet te z Allegro sprawdziły ale bardziej lubiłam te z rossmana [emoji116]
IMG_3377.jpg

reklama
Ja pierwsze dni również. Teraz już nie łykam tyle ile kiedyś ale jednak. Niemniej w domu staram się współpracować z termoforem a w pracy staram się brać coś co pozwoli mi wegetować do końca zmiany [emoji2356][emoji23] jak boli mnie głowa to zależy - jak z odwodnienia to pije więcej wody, jak poprostu głowa to bardzo mi pomagają chłodne żelowe okłady. [emoji12] jak jest prawdziwa migrena to i tak nic nie pomaga [emoji2368]
A ja choćbym wszystkie sposoby świata zrobiła, i sposoby babci, to dopiero Ibuprom mi pomaga 🤷‍♀️ i to staram się wziąć zanim się ból rozkręci bo wtedy to łykam jak lekoman 😅 a jak zdążę przed to 1/2 i daje rade 😉

A ja choćbym wszystkie sposoby świata zrobiła, i sposoby babci, to dopiero Ibuprom mi pomaga [emoji2368] i to staram się wziąć zanim się ból rozkręci bo wtedy to łykam jak lekoman [emoji28] a jak zdążę przed to 1/2 i daje rade [emoji6]

Ech pamietam jak młoda byłam to dziennie łykałam kombo ibupromu z nospa 3-4 razy na dzień. Nie byłam w stanie wstać do WC bez tego, nauczyciele ze szkoły zwalniali mnie i odwozili do domu. Dramat [emoji2356][emoji2356]

Ech pamietam jak młoda byłam to dziennie łykałam kombo ibupromu z nospa 3-4 razy na dzień. Nie byłam w stanie wstać do WC bez tego, nauczyciele ze szkoły zwalniali mnie i odwozili do domu. Dramat [emoji2356][emoji2356]
No ja zawsze ten 1 dzień mam masakrę 🙄 czasami jeszcze potrafi ostatniego dowalić 😉 ale to już rzadko 🤷‍♀️ nie mam tak, że ruszać się nie mogę, ale chyba dlatego, że nigdy do tego nie dopuściłam 😉 wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać 😉

Kurcze pamiętam jak zanim urodziłam miałam bóle małpowe.... katastrofa!!! potrafiłam z bołu mdleć, ketonal już leciał z nospą w parze... po porodzie się zmieniło. Nawet nie wiem że mam, chociaż pod odstawieniu antyków tak z tydzień przed @ cycki mnie bolą, gębę wypryszcza i dół pleców ćmi jakbym się fest czegoś nadźwigała.

reklama
Do góry