reklama
Ancka
Fanka BB :)
Czy dobrze widzę że pierwsza ciąża test w 22dc negatywny a 23 pozytywny ?A to chyba mam już jakiś trop choć nie wiem czy właściwy? Jak możesz spójrz na moje wykresy.
Ten pierwszy moja pierwsza ciąża zakończona pozytywnieZobacz załącznik 1189905
Ten drugi to druga ciaza tez zakończona pozytywnieZobacz załącznik 1189906
Na obu wyraźny wzrost do poziomu wyższych, a teraz trzeci gdzie ciaza skończyła się szybciej niż zaczęła... temp waha się czy wzbić do góry czy nieZobacz załącznik 1189907Teraz przy kolejnej stracie nie mierzyłem temp. a szkoda
Czy tu może być problem ciało żółtego?
MiWiZu
Tak, wiesz to była pierwsza wiec nie za bardzo wiedziałam jeszcze ja i co może jakbym się przyjrzała dobrze to bym się doszukała cieniaCzy dobrze widzę że pierwsza ciąża test w 22dc negatywny a 23 pozytywny ?☺
Ancka
Hej całkowicie normalnie ,tak samo jak w poprzednim cyklu. Więc żadnych nadziei większych nie mam miałam kryzys testowy kilka dni temu ale się udało -nie kupić, więc i nie zrobić ,a teraz się uparłam że nie zrobię chyba że spóźni się @ to w piątek zatestuje .a dzień minol za szybko...@Ancka jak Ci dzień mija? Jak się czujesz?
Gryfin
Weekend zawsze szybko mija ja niestety nie doczekałam do jutra i już dzisiaj zrobiłam, ale chyba będę starać się 4 cykl...cały czas trzymam kciuki za Ciebie żebyś Ty już nie musiała i skończyła na 3 cykluHej całkowicie normalnie ,tak samo jak w poprzednim cyklu. Więc żadnych nadziei większych nie mam miałam kryzys testowy kilka dni temu ale się udało -nie kupić, więc i nie zrobić ,a teraz się uparłam że nie zrobię chyba że spóźni się @ to w piątek zatestuje .a dzień minol za szybko...
Silence85
I nic? Może być jeszcze za wcześnie. Ja nie mogę zasnąć. Boję się jutrzejszego wynikuWeekend zawsze szybko mija ja niestety nie doczekałam do jutra i już dzisiaj zrobiłam, ale chyba będę starać się 4 cykl...cały czas trzymam kciuki za Ciebie żebyś Ty już nie musiała i skończyła na 3 cyklu
Gryfin
Biel bieli, zrobiłam pinka czułość 10 tak może być za wcześnie, jutro jeśli @ nie przyjdzie to zatestuje znowu. Spokojnie, będzie ładny przyrost u CiebieI nic? Może być jeszcze za wcześnie. Ja nie mogę zasnąć. Boję się jutrzejszego wyniku
reklama
E
Em82
Gość
Trzymam mocno kciuki żeby @ się u Ciebie nie pojawiła i żebyś ujrzała jutro piękne II[emoji173]dawaj jutro koniecznie znać co i jak bo będę czekać z niecierpliwością na wieści od Ciebie [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji173][emoji173][emoji173]Biel bieli, zrobiłam pinka czułość 10 [emoji2356] tak może być za wcześnie, jutro jeśli @ nie przyjdzie to zatestuje znowu. Spokojnie, będzie ładny przyrost u Ciebie [emoji3526]