reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U gin w 14dc stwierdził bezowulacyjny cykl, ale moim zdaniem było za wcześnie przy 42dniowych ... :( ale z drugiej strony to lekarz to się zna...

Mi tez lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny w 14dc a w 23dc wychodziły mi pozytywne testy owu. W 21dc gin stwierdziła, ze endo wyglada jak w połowie cyklu a nie przed meisiaczka wiec pewnie mi się wydłuży do tego pęcherzyk 18 mm. Będę sprawdzać proga za tydzień i zobaczę, bo nie ufam temu, co powiedziała, sama sobie zaprzeczyła.

Przy 42 dniowych cyklach 14dc to trochę za wcześnie [emoji2356]

reklama
U gin w 14dc stwierdził bezowulacyjny cykl, ale moim zdaniem było za wcześnie przy 42dniowych ... :( ale z drugiej strony to lekarz to się zna...
Ewidentnie za wcześnie. Wiesz tyle ile tu było ciąż z bezowulacyjnych cykli. Może jak miałaś plamienie 2 dniowe to zrób test lub betę. [emoji848] Może w ciąży jesteś?

Mi tak powiedzieli że cykl bezowulacyjny w połowie cyklu w czerwcu 2019 a owu była 24dc i okazało się że ciąża ale nie donosiłam.

Ewidentnie za wcześnie. Wiesz tyle ile tu było ciąż z bezowulacyjnych cykli. Może jak miałaś plamienie 2 dniowe to zrób test lub betę. [emoji848] Może w ciąży jesteś?

Mi tak powiedzieli że cykl bezowulacyjny w połowie cyklu w czerwcu 2019 a owu była 24dc i okazało się że ciąża ale nie donosiłam.

Bardzo bym tego chciała, żeby to była implantacja, ciąża... ale na ostatniej wizycie powiedział mi że w tym roku na pewno nie zajdę :( mój partner ma też kiepskie wyniki nasienia... chyba, że jakiś cud się stał...

czy okres może się też opóźnić przez letrozole ?

Mi tez lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny w 14dc a w 23dc wychodziły mi pozytywne testy owu. W 21dc gin stwierdziła, ze endo wyglada jak w połowie cyklu a nie przed meisiaczka wiec pewnie mi się wydłuży do tego pęcherzyk 18 mm. Będę sprawdzać proga za tydzień i zobaczę, bo nie ufam temu, co powiedziała, sama sobie zaprzeczyła.

Przy 42 dniowych cyklach 14dc to trochę za wcześnie [emoji2356]

Ci lekarze... :(
mi pozytyw wyszedł w 32dc ale zrobiłam go z "ciekawości" bo coś mnie kłuło, czyli jeśli nawet by był wtedy pozytyw to na okres jeszcze czas... już sama nie wiem, już się gubię:( Oby było u nas czym się chwalić :)

Ci lekarze... :(
mi pozytyw wyszedł w 32dc ale zrobiłam go z "ciekawości" bo coś mnie kłuło, czyli jeśli nawet by był wtedy pozytyw to na okres jeszcze czas... już sama nie wiem, już się gubię:( Oby było u nas czym się chwalić :)

Życzę Ci tego z całego serca [emoji4] szkoda ze nie robiłaś proga, przynajmniej byś wiedziała czy owu jednak była później [emoji4]

Bardzo bym tego chciała, żeby to była implantacja, ciąża... ale na ostatniej wizycie powiedział mi że w tym roku na pewno nie zajdę :( mój partner ma też kiepskie wyniki nasienia... chyba, że jakiś cud się stał...

Mojej znajomej lekarz powiedział, że nigdy nie będzie mieć 🤷‍♀️ a już ma 2🙈

Rozumiem mój m też ma 0% prawidłowych plemnikow do tego dochodzą moje choroby epilepsja, hashimoto niedoczynność, duża IO, hirsutyzm.

Letrozole a tak prościej [emoji85]

reklama
Rozumiem mój m też ma 0% prawidłowych plemnikow do tego dochodzą moje choroby epilepsja, hashimoto niedoczynność, duża IO, hirsutyzm.

Letrozole a tak prościej [emoji85]

Mój ma 2% :/ ale niby lekarz zalecił brać nucleox i potem powtórzyć wyniki...

Letrozole tj femara, aromek, lametta.. stymulacja owulacji :)

Do góry