reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Zgadza się, na zdjęciu coś ciężko uchwycić. Ja osobiście widzę i nie każdy musi! Beta jak zrobie wszystko potwierdzi w tyg [emoji85]
Najwiarygodniejsze to jest właśnie beta. Bo ty np widzisz na testach my nie i stres a stres trzeba omijać w razie wu w ciąży. Życzę aby beta potwierdzila.

To ja robiłam betę. @ nadal nie ma. Piersi bolą. Brzuch też. [emoji2368] Żałuję że test wczoraj zrobiłam a nie dziś. [emoji23] Ale powiedziałamze już nie kupuje, i postaram się tego trzymać. Choć jadę dziś do Szczecina. Tam w aptekach mnie nie znają [emoji13] byle wytrzymać do poniedziałku.
2 różne nicki nawet nie podobne a ja pomyliłam [emoji85]
A będziesz powtarzać betę?

Kochana beta niska bo ciąża wcześna, a nie ze coś od razu nie tak. Przyrost jest ważniejszy niż wartość bety [emoji4] jedna z naszych koleżanek tak samo się zamartwiają jak Ty wczoraj i przedwczoraj a przyrost miała przepiękny [emoji3531] i tak samo napewno będzie u Ciebie [emoji4]
Wiem. Nie ma co na zapas wariowac, ale pierwsza ciąża mi przestała się rozwijać w 7 tyg a testy wychodziły w dniu małpy takie słabe. I teraz sobie wbijam że powtórka z rozrywki. 🤦‍♀️

Wiem. Nie ma co na zapas wariowac, ale pierwsza ciąża mi przestała się rozwijać w 7 tyg a testy wychodziły w dniu małpy takie słabe. I teraz sobie wbijam że powtórka z rozrywki. [emoji2356]
Nie ma co nastawiać się źle. Zle myśli to i takie przyciągniesz. Myślenie pozytywne i cierpliwość w ciąży się przyda więc masz okazję się uczyć. Jesteś po jakiś poronieniu już?

Nie ma co nastawiać się źle. Zle myśli to i takie przyciągniesz. Myślenie pozytywne i cierpliwość w ciąży się przyda więc masz okazję się uczyć. Jesteś po jakiś poronieniu już?
Po jednym. Ale mam już dwoje dzieci 9 i 12 lat. Więc cierpliwość to mam. 😂 Ale w temacie ciąży od stycznia kiedy zaczęliśmy się starać dostaje wariacji.

reklama
Wiem. Nie ma co na zapas wariowac, ale pierwsza ciąża mi przestała się rozwijać w 7 tyg a testy wychodziły w dniu małpy takie słabe. I teraz sobie wbijam że powtórka z rozrywki. [emoji2356]

Rozumiem czemu się martwisz i pewnie będąc w Twojej sytuacji miałabym te same odczucia. Niemniej jednak postaraj się czyms zająć głowę i nie stresować się za bardzo, bo nie jest to wskazane. Zamiast wbijać sobie w głowę negatywne myśli wbijaj te dobre [emoji4] Pełno tu dziewczyn, którym pierwsza ciąża przestała się szybko rozwijać a druga już była książkowa. Nic Ci zamartwianie się na zapas nie pomoże. Tylko spokój nas uratuje [emoji16] I życzę Ci właśnie spokojnego weekendu bez myślenia a w poniedziałek ładnego przyrostu [emoji3526][emoji3526]

Do góry