reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Moja sytuacja wygląda tak :
Staramy się z mężem o 2 dziudziusia po 7 latach, cykle mam regularne 33 dniowe pije ovulomed max przepisany przez ginekologa od miesiąca współżyliśmy w okresie płodnym i dzisiaj mamy już 37 dzień cyklu bez miesiączki spóźnia się już 4 dzień testy wychodzą negatywnie robione 2 jeden pink test drugi z allegro pink wykonany 2 dni po spóźnieniu a allegro 4 dni po spoźnieniu :( czy jest szansa że to może ciąża czy zatrzymanie miesiączki??

Staramy się z mężem o 2 dziudziusia po 7 latach, cykle mam regularne 33 dniowe pije ovulomed max przepisany przez ginekologa od miesiąca współżyliśmy w okresie płodnym i dzisiaj mamy już 37 dzień cyklu bez miesiączki spóźnia się już 4 dzień testy wychodzą negatywnie robione 2 jeden pink test drugi z allegro pink wykonany 2 dni po spóźnieniu a allegro 4 dni po spoźnieniu :( czy jest szansa że to może ciąża czy zatrzymanie miesiączki??

Albo poczekaj jeszcze trochę albo idź na betę. Będzie wszystko jasne ☺️

My też staramy się o drugie. Mamy już syna 7 lat ☺️ trzymam kciuki za was. U nas właśnie idzie 3 cykl starań. Dzisiaj 8dc, wczoraj zaczęliśmy zabawę 😁😁
Cykl może się wydłużyć przy staraniach. Ja mam od lat regularne 27-28 dni. Ostatni cykl miałam 31.

Ja już go zrobiłam [emoji23] i odpuszczam testowanie. Znów cień. Ledwo widać. Ale jest. W poniedziałek o 8 idę na betę. Piersi bolą mnie niesamowicie. Zrobiły się twarde. Ale brzuch nadal jak na @ boli. I mam wzdęcia [emoji2356]

Nie rozumiem zdziwienia, ze cienie na testach wychodzą, skoro testy maja czułość od 10, a betę masz poniżej [emoji2368]

Dziewczyny zobaczyłam II dwie kreski u siebie 😱 Ale we śnie 🤣😂 za dużo tu się kresek ostatnio posypalo i się naczytalam i naogladalam, że aż mi się przysnilo, że test zrobiłam i był pozitivo 😅 Chyba to znak, że potrzebna przerwa bo mózg mi się blazuje 😆

Mogło dość np. do opóźnienia owulacji, a wiec i miesiączki lub zagnieżdżenie, jeśli doszło do zapłodnienia nastąpiło u Ciebie później [emoji6] ja bym w poniedziałek zrobiła jeszcze raz jakiś lepszy test lub beta i wątpliwości powinny już zostać rozwiane [emoji4] nie martw się niczym za wcześnie [emoji8]

Okej to ranny, widać coś?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 172
reklama
Do góry