Silence85
Fanka BB :)
Serio. Dlatego się nie nastawiam. Ale szok, że beta taka niska a jakaś blada bardzo blada krecha się pojawiaCooo? Ja pierdziele, szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio. Dlatego się nie nastawiam. Ale szok, że beta taka niska a jakaś blada bardzo blada krecha się pojawiaCooo? Ja pierdziele, szok
Ja widzę bez problemu. Wcale nie jest taka blada [emoji6][emoji1303]Zobacz załącznik 1189289
Nie widać na zdjęciu. Nie mogę zrobić ujęcia. Zaraz spróbuję.
WidaćZobacz załącznik 1189289
Mój telefon parę dni temu doznał wypadku. Zdjęcia są jakz kalkulatora. Spróbuję męża telefonem zrobić. Ale nie kupuje już testu. W poniedziałek zrobię betę. No i mają przyjść te zamówione w czwartek cyfrowy i z krwii
Ja tam na zdjęciu nic nie widzę ale na żywo tak.Widać
Moim zdaniem widać jeszcze lepiej niż rano [emoji6]Ja tam na zdjęciu nic nie widzę [emoji23] ale na żywo tak. [emoji6]
Ja widzę i to bardzo!!!Zobacz załącznik 1189289
Mój telefon parę dni temu doznał wypadku. Zdjęcia są jakz kalkulatora. Spróbuję męża telefonem zrobić. Ale nie kupuje już testu. W poniedziałek zrobię betę. No i mają przyjść te zamówione w czwartek cyfrowy i z krwii
Jak nie z rannego moczu to jest super [emoji4]Zobacz załącznik 1189289
Mój telefon parę dni temu doznał wypadku. Zdjęcia są jakz kalkulatora. Spróbuję męża telefonem zrobić. Ale nie kupuje już testu. W poniedziałek zrobię betę. No i mają przyjść te zamówione w czwartek [emoji85][emoji87][emoji86] cyfrowy i z krwii
Nie z rannego. Ale trochę przetrzymanego bo byłam u fryzjeraJak nie z rannego moczu to jest super [emoji4]
Ogólnie ja się nie pokaże jakiś czas w 4 aptekach w mieście. Zostały mi jeszcze dwie apteki w rossmanie też jestem spalonaCzy na was tez się ludzie dziwnie patrzą jak kupujecie testy?
Dzisiaj jak byłam w rossmanie akurat przy kasach są, wzielam a ludzie aż palcami pokazywali