E
Em82
Gość
Jest tam jakiś mini cieńOkej to ranny, widać coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest tam jakiś mini cieńOkej to ranny, widać coś?
No oby się udalo już w pierwszym cyklu. Szczerze Ci tego życzę i trzymam kciuki[emoji1695][emoji1695] staracie się o pierwsze dziecko?Powiem wam, ze jestem w szoku bo to pierwszy cykl starań.. także nie nastawiam się na dużo, ale ten spóźniających się okres, i ten mini cień [emoji23][emoji85]
A wszystkie te testy, które robiłaś były o czułości 10?Nie sprawdzalam opinii I tak betę zrobie. No i przyjdzie Clearblue ten co pokazuje tygodnie
Ja tak miałam z 2 razy. Po wizycie wtedy usłyszałam, że jak się pojawia raz do roku to nie jest to nic niepokojącego, jak zacznie co miesiąc to wtedy jest problemHej dziewczyny mieliście tak kiedyś że okres trwał tylko jeden dzień na drugi trochę plamienie i potem już nic ?
Ja niestety nic nie widzę. Jeśli Twoja beta była ponad 5 owszem to jest wczesna ciąża ale żeby test o czułości 25 wykrył to nie za bardzo.Okej to ranny, widać coś?
Nie robiłam betyJa niestety nic nie widzę. Jeśli Twoja beta była ponad 5 owszem to jest wczesna ciąża ale żeby test o czułości 25 wykrył to nie za bardzo.
Jak już robiłaś betę powtórz ja po 48 max 72h i zobacz przyrost.
Ja widzęOkej to ranny, widać coś?
Ja niestety nic nie widzę. Jeśli Twoja beta była ponad 5 owszem to jest wczesna ciąża ale żeby test o czułości 25 wykrył to nie za bardzo.
Jak już robiłaś betę powtórz ja po 48 max 72h i zobacz przyrost.