A mnie jajnik ciągnie ciągle tam gdzie była ponoć owu.Heeej i ja już po oj tak tam się nie da myśleć o czymś innym niż to co wykonujesz [emoji846] chociaż...[emoji848][emoji39] Czuję się zupełnie normalnie ,jedyne co to wczoraj i dziś rano (teraz nie) miałam takie kłucia w pochwie , chwilowy puls taki kłujący i rozchodzący się. Czasem mam taki objaw ale w trakcie krwawienia jak się to wszystko tam pulsuje tak...aleeee przeszło zobaczymy za 9 dni[emoji39]
reklama
Hej dziewczyny, w czwartek termin @ dziś rano zrobiłam test, mój P mi kupił pierwszy raz w życiu sam kupił mi test niestetyyy bielsze nie będzie ale czułam że tak będzie oj głupia ja... Nadzieja była nie powiem, chodź to już 3 lata ale pierwszy cykl na clo.. Co robić dalej ja chyba odpuszczam latanie po tych lekarzach dzisiaj załamka , trudno trzeba żyć dalej, HeraUnique jedziemy na tym samym wózku, i mnie się nie udało ale trzymam ogromnie za Ciebie kciuki!!!! Obys się chwaliła dwiema krechami!!!
Gryfin
Fanka BB :)
Ej ej, a może jeszcze pokaże do czwartku jeszcze dwa dni!!Hej dziewczyny, w czwartek termin @ dziś rano zrobiłam test, mój P mi kupił pierwszy raz w życiu sam kupił mi test niestetyyy bielsze nie będzie ale czułam że tak będzie oj głupia ja... Nadzieja była nie powiem, chodź to już 3 lata ale pierwszy cykl na clo.. Co robić dalej ja chyba odpuszczam latanie po tych lekarzach dzisiaj załamka , trudno trzeba żyć dalej, HeraUnique jedziemy na tym samym wózku, i mnie się nie udało ale trzymam ogromnie za Ciebie kciuki!!!! Obys się chwaliła dwiema krechami!!!
Nie ma szans wiem to , czekam na tą wredote.. Trudno ale dziękuję za miłe słowoEj ej, a może jeszcze pokaże do czwartku jeszcze dwa dni!!
Daraa_94
Nie chyba, że by skoczla ale staram się badać prl
I już nie bierzesz dalej?
Gryfin
Skoro tak mówisz...Odpocznij sobie w takim razie, dużo zdrówka dla CiebieNie ma szans wiem to , czekam na tą wredote.. Trudno ale dziękuję za miłe słowo
Nowy cykl nowe szanse [emoji1364][emoji846]Nie ma szans wiem to [emoji17][emoji17][emoji17], czekam na tą wredote.. Trudno ale dziękuję za miłe słowo [emoji847]
Ja podobnie, tyle że też do psychiatryTak dokładnie, ja np. muszę odrazu jak zobaczę dwie kreski na teście, zmienić dawkę leków i dzwonić do mojego gina, endo i kardio
Też miałam takie ciągnięcie od 6-7dpoA mnie jajnik ciągnie ciągle tam gdzie była ponoć owu.
reklama
HeraUnique
Jeszcze masz czas który masz dpo?Hej dziewczyny, w czwartek termin @ dziś rano zrobiłam test, mój P mi kupił pierwszy raz w życiu sam kupił mi test niestetyyy bielsze nie będzie ale czułam że tak będzie oj głupia ja... Nadzieja była nie powiem, chodź to już 3 lata ale pierwszy cykl na clo.. Co robić dalej ja chyba odpuszczam latanie po tych lekarzach dzisiaj załamka , trudno trzeba żyć dalej, HeraUnique jedziemy na tym samym wózku, i mnie się nie udało ale trzymam ogromnie za Ciebie kciuki!!!! Obys się chwaliła dwiema krechami!!!
Ostatnia edycja: