Dokładnie nie wiem kiedy była owu w 11 dc byłam u gin i mówiła że za 3,4 dni pęknie pęcherzyk.. Nie robię testów owu ani nie mierzę temp. Ale to i tak nie ma znaczenia bo @ będzie za 2,3 dni na Bang!! Wszystko na to wskazuje bolące nogi brzuch pobolewa i cycki bolą od 2 dni, śluzu zero.. Także @ będzie, test również negatyw. A Ty testujesz??Jeszcze masz czas który masz dpo?
reklama
Serio? Przecież to takie fascynujące mnie od dziecka kręcił temat ludzkiego rozrodu. Chyba się minęłam z powołaniem..Moje tez w sumie [emoji23]
HeraUnique
Fanka BB :)
Nie wiem ja miałam owu 12dc a jutro będę mieć 25dc czyli 13dpo gdzieś tam w środku czuje, że dostanę @ tylko się trochę spóźni. Pierwszy termin jutro według apki, ale ja myślę, że przyjdzie dzien/dwa późniejDokładnie nie wiem kiedy była owu w 11 dc byłam u gin i mówiła że za 3,4 dni pęknie pęcherzyk.. Nie robię testów owu ani nie mierzę temp. Ale to i tak nie ma znaczenia bo @ będzie za 2,3 dni na Bang!! Wszystko na to wskazuje bolące nogi brzuch pobolewa i cycki bolą od 2 dni, śluzu zero.. Także @ będzie, test również negatyw. A Ty testujesz??
Gigi Tg
Ja z synem bez problemu zaszłam jeden strzał i pykło ,teraz mam gorzej ale doszło mi HashimotoDziewczyny czy z tylozgieciem macicy ciężej zajść w ciąże?
A kupiłaś ten test ?? [emoji41]Nie wiem[emoji2368] ja miałam owu 12dc a jutro będę mieć 25dc czyli 13dpo [emoji2368] gdzieś tam w środku czuje, że dostanę @ tylko się trochę spóźni. Pierwszy termin jutro według apki, ale ja myślę, że przyjdzie dzien/dwa później [emoji2368]
U mnie powinna być w czw ale również może mi się przesunąć trochę ze 2,3 dni bo cycki zaczęły późno boleć.. Trzymam kciuki żeby do Ciebie nie przylazła!!!Nie wiem ja miałam owu 12dc a jutro będę mieć 25dc czyli 13dpo gdzieś tam w środku czuje, że dostanę @ tylko się trochę spóźni. Pierwszy termin jutro według apki, ale ja myślę, że przyjdzie dzien/dwa później
HeraUnique
Mam, obiecuję jutro biel vizira a może i nie będzie potrzebnyA kupiłaś ten test ?? [emoji41]
coca
Serio? Przecież to takie fascynujące [emoji28] mnie od dziecka kręcił temat ludzkiego rozrodu. Chyba się minęłam z powołaniem..[emoji848]
Serio? [emoji16][emoji16][emoji16]
coca
Mam, obiecuję jutro biel vizira [emoji16] a może i nie będzie potrzebny [emoji2368]
Dorysujemy kreskę jakby co i będziemy udawać ze to owulacyjny [emoji16]
reklama
Ja tam mocno trzymam kciuki [emoji3590][emoji1364][emoji1364]Mam, obiecuję jutro biel vizira [emoji16] a może i nie będzie potrzebny [emoji2368]