reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Heeej:) i ja już po;) oj tak tam się nie da myśleć o czymś innym niż to co wykonujesz [emoji846] chociaż...[emoji848][emoji39] Czuję się zupełnie normalnie ,jedyne co to wczoraj i dziś rano (teraz nie) miałam takie kłucia w pochwie , chwilowy puls taki kłujący i rozchodzący się. Czasem mam taki objaw ale w trakcie krwawienia jak się to wszystko tam pulsuje tak...aleeee przeszło zobaczymy za 9 dni[emoji39]
A mnie jajnik ciągnie ciągle tam gdzie była ponoć owu.

reklama
Hej dziewczyny, w czwartek termin @ dziś rano zrobiłam test, mój P mi kupił pierwszy raz w życiu sam kupił mi test 🤣niestetyyy bielsze nie będzie 😭😭😭ale czułam że tak będzie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️oj głupia ja... Nadzieja była nie powiem, chodź to już 3 lata ale pierwszy cykl na clo.. Co robić dalej ja chyba odpuszczam latanie po tych lekarzach 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️dzisiaj załamka 😔😔😔, trudno trzeba żyć dalej, HeraUnique jedziemy na tym samym wózku, i mnie się nie udało ale trzymam ogromnie za Ciebie kciuki!!!! Obys się chwaliła dwiema krechami!!! 🥰

Hej dziewczyny, w czwartek termin @ dziś rano zrobiłam test, mój P mi kupił pierwszy raz w życiu sam kupił mi test 🤣niestetyyy bielsze nie będzie 😭😭😭ale czułam że tak będzie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️oj głupia ja... Nadzieja była nie powiem, chodź to już 3 lata ale pierwszy cykl na clo.. Co robić dalej ja chyba odpuszczam latanie po tych lekarzach 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️dzisiaj załamka 😔😔😔, trudno trzeba żyć dalej, HeraUnique jedziemy na tym samym wózku, i mnie się nie udało ale trzymam ogromnie za Ciebie kciuki!!!! Obys się chwaliła dwiema krechami!!! 🥰
Ej ej, a może jeszcze pokaże do czwartku jeszcze dwa dni!!

reklama
Jeszcze masz czas 😌 który masz dpo?

Ostatnia edycja:
Do góry