reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wstałam specjalnie wcześniej zrobiłam pinka sikanego, żeby zdążyć przed małpą i tak jak mówiłam biel nad biele[emoji23] Ale fajnie było, trochę adrenaliny z samego rana. Dziś termin więc czekam, pewnie wieczorem @ przyjdzie. Podoba mi się to robienie testów. Ja na szczęście nie doszukuję się niczego, wywalam do śmietnika i idę spać dalej [emoji3][emoji3]
Kurcze a szkoda :( ale póki nie ma @ mamy nadzieję :))

reklama
Aaaa no to ja jestem jakaś głupia. Jak skok mówi, że owu była to skąd mam wiedzieć kiedy będzie? Jak się dowiem po czasie to już po ptakach [emoji29]
Dlatego trzeba się kochać co 2-3 dni cały cykl i można się wspomagać testami owu i wtedy masz jakiś obraz. Mi np w tym cyklu testy owu ból owulacyjny i temperatura się pokryły. Wszystko zadziało się 15dc

A femometer sprawdzałaś? Analizuje też zdjęcie testów owu, mi się podoba i za free jest
Ja mam jeszcze premom też darmowa. Wprowadziłam 2 ostatnie cykle i póki co wszystko mi pokazuje dobrze. Też można wstawiać zdjęcia testów owu i pokaże kiedy jest peak lh można też wstawić test ciążowy i pokaże czy jesteś w ciąży czy też nie.

reklama
A co dopiero jak się trojaczki trafiają? 😁 Znam jedną dziewczynę, która ma trojaczki, oj wesoło jest! 😁
Jednak każde dodatkowe dziecko to większe ryzyko, też znam trojaczki 8 letnie i tylko jedno jest zdrowe, choć każde ma wadę wzroku, ale pozostała dwójka ma poważniejsze problemy neurologiczne, z czasem coraz lepiej ale jednak ciągle po lekarzach jeżdżą

Do góry