młoda1994
Fanka BB :)
W razie czego pytaj jak będę umiała pomoc to pomogę podpowiemRozumiem. Kupię termometr na bluetooth i będę mierzyć od tego cyklu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W razie czego pytaj jak będę umiała pomoc to pomogę podpowiemRozumiem. Kupię termometr na bluetooth i będę mierzyć od tego cyklu.
Skoro robisz testy i widzisz cienie cienia, to beta już wyjdzie po co się nakręcać wcześniej? Ale jak już zaczęłaś to najlepiej beta choć powinno się czekać do dnia @Za 5 dni
Nie jesteś sama. My też mamy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Dzień dobry kochane [emoji847]
Co do bliźniaków wczoraj wieczorem o tym rozmawiam z moim P co by było jakby były [emoji23][emoji2960] w ogóle my dziwni bo już imiona mamy wymyślone a ciąży brak [emoji23][emoji23]
Ja jutro też jadę na 19U mnie podobnie jutro jadę na USG wiec się dowiem która jest bliżej prawdy ale w piątek ginka mi mowila, że pęcherzyk lada chwila pęknie więc skłaniam się ku temu, że owu już była
Wredna ta @Witam się już oficjalnie w 1 dc. Ale z testem zdążyłam [emoji3] Ja chcę taki na bluetooth termometr!!! Gdzie go kupić?? Woow nie wiedziałam, że takie istnieją.
A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz. Jak jest ten skok tempki tzn że będzie owu, ale kiedy? Za dzień dwa? I ten skok ma trwać kilka dni? I potem się taka duża utrzymuje i przed małpą spada??
I do apki sobie potem wprowadzę temperaturę i testy owu i będę wiedzieć co i jak[emoji3526]
Skoro robisz testy i widzisz cienie cienia, to beta już wyjdzie [emoji2368] po co się nakręcać wcześniej? Ale jak już zaczęłaś to najlepiej beta [emoji2368] choć powinno się czekać do dnia @
Witam się już oficjalnie w 1 dc. Ale z testem zdążyłam [emoji3] Ja chcę taki na bluetooth termometr!!! Gdzie go kupić?? Woow nie wiedziałam, że takie istnieją.
A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz. Jak jest ten skok tempki tzn że będzie owu, ale kiedy? Za dzień dwa? I ten skok ma trwać kilka dni? I potem się taka duża utrzymuje i przed małpą spada??
I do apki sobie potem wprowadzę temperaturę i testy owu i będę wiedzieć co i jak[emoji3526]
Nooo i wczoraj właśnie było o tych bliźniakach bo ogólnie chciałbym córeczkę ale wiadomo ważne , żeby zdrowe było i P chce Oliwkę ja Lilke i się śmialiśmy, że mogą być dwie dziewczynkiNie jesteś sama. My też mamy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
My też już imiona mamyDzień dobry kochane
Co do bliźniaków wczoraj wieczorem o tym rozmawiam z moim P co by było jakby były w ogóle my dziwni bo już imiona mamy wymyślone a ciąży brak