Kurcze a szkoda ale póki nie ma @ mamy nadzieję )Wstałam specjalnie wcześniej zrobiłam pinka sikanego, żeby zdążyć przed małpą i tak jak mówiłam biel nad biele[emoji23] Ale fajnie było, trochę adrenaliny z samego rana. Dziś termin więc czekam, pewnie wieczorem @ przyjdzie. Podoba mi się to robienie testów. Ja na szczęście nie doszukuję się niczego, wywalam do śmietnika i idę spać dalej [emoji3][emoji3]
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Dlatego trzeba się kochać co 2-3 dni cały cykl i można się wspomagać testami owu i wtedy masz jakiś obraz. Mi np w tym cyklu testy owu ból owulacyjny i temperatura się pokryły. Wszystko zadziało się 15dcAaaa no to ja jestem jakaś głupia. Jak skok mówi, że owu była to skąd mam wiedzieć kiedy będzie? Jak się dowiem po czasie to już po ptakach [emoji29]
coca
A femometer sprawdzałaś? Analizuje też zdjęcie testów owu, mi się podoba i za free jest
Premom tez analizuje zdjęcia testów owu. Testuje ją rownolegle [emoji23]
CzarnaMamba21
Za 5 dni
Kiedy masz mieć okres?
Sherlook
Już jest @. Niedawno się przywitałyśmyKurcze a szkoda ale póki nie ma @ mamy nadzieję )
CzarnaMamba21
Chyba, bo tabletki odstawiłamKiedy masz mieć okres?
młoda1994
Ja mam jeszcze premom też darmowa. Wprowadziłam 2 ostatnie cykle i póki co wszystko mi pokazuje dobrze. Też można wstawiać zdjęcia testów owu i pokaże kiedy jest peak lh można też wstawić test ciążowy i pokaże czy jesteś w ciąży czy też nie.A femometer sprawdzałaś? Analizuje też zdjęcie testów owu, mi się podoba i za free jest
młoda1994
To poczekaj 5 dni i idź na betę. Odstawienie leków z dnia na dzień zrobi więcej szkód niż pożytku.Za 5 dni
Sherlook
Rozumiem. Kupię termometr na bluetooth i będę mierzyć od tego cyklu.Dlatego trzeba się kochać co 2-3 dni cały cykl i można się wspomagać testami owu i wtedy masz jakiś obraz. Mi np w tym cyklu testy owu ból owulacyjny i temperatura się pokryły. Wszystko zadziało się 15dc
reklama
Mooni89
Jednak każde dodatkowe dziecko to większe ryzyko, też znam trojaczki 8 letnie i tylko jedno jest zdrowe, choć każde ma wadę wzroku, ale pozostała dwójka ma poważniejsze problemy neurologiczne, z czasem coraz lepiej ale jednak ciągle po lekarzach jeżdżąA co dopiero jak się trojaczki trafiają? Znam jedną dziewczynę, która ma trojaczki, oj wesoło jest!