Wodnisty raczej nie powiedziałabym że rozciągliwyWodnisty, gesty?
reklama
Molka49
Początkująca w BB
U mnie występowało brązowawe plamienie, ale jednego dnia po toalecie na papierze miałam różowe zabrudzenie (bardzo blade, jakby różowa woda). Później się to nie powtórzyło. Ale z własnego przypadku podczas brązowe plamienia, myśląc ze to raczej początek okresu (chociaż nie było tego dużo) używałam tamponów... co prawda najmniejszych ale byliśmy na wakacjach, nad woda gdzie nie było wyjścia nie mieć z nią kontaktu wolałam się zabezpieczyć.. No i tak mnie męczyło przez 4-5 dni.. później zaczęło się plamienie ecru i tak coś się zadziało..Miałaś żywo czerwoną krew czy może podbarwiony tylko śluz?
Pytam bo u mnie wczoraj też coś tam poleciało a dzisiaj dopiero 25dc
Daraa_94
Fanka BB :)
Ahaha na bank [emoji23][emoji23]Może już czop
Smerfetka94
U mnie też właśnie brązowe...U mnie występowało brązowawe plamienie, ale jednego dnia po toalecie na papierze miałam różowe zabrudzenie (bardzo blade, jakby różowa woda). Później się to nie powtórzyło. Ale z własnego przypadku podczas brązowe plamienia, myśląc ze to raczej początek okresu (chociaż nie było tego dużo) używałam tamponów... co prawda najmniejszych ale byliśmy na wakacjach, nad woda gdzie nie było wyjścia nie mieć z nią kontaktu wolałam się zabezpieczyć.. No i tak mnie męczyło przez 4-5 dni.. później zaczęło się plamienie ecru i tak coś się zadziało..
K
Katijah
Gość
Mój zaznacza koniec, bo w ustawieniach wpisałam ile trwa i samo zapisujeŻeby kalendarzyk wiedział Kiedys zapomniałam zaznaczyć i ciągle mi pisało że @ cięgle trwa
Smerfetka94
Objaw ciążyAhaha na bank [emoji23][emoji23]
Daraa_94
No niestety w tym miesiącu muszę wykluczyć bo owulacja pominięta [emoji2368] także się boję żeby coś tam się nie odwalało :/Objaw ciąży
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Matko nie bylo mnie od 18 a tu tyle stron jiz naskrobane..
Kochane miałam napisac jak po wizycie.. Oczysciłam się sama pieknie..Krwawienie już ustępuje,powiedział że może jeszcze jutro jakieś niedobitki.. na usg wszystko pieknie,czysto.. miesiączke powinnam dostać za mc i już bd mieli zielone światło
Kochane miałam napisac jak po wizycie.. Oczysciłam się sama pieknie..Krwawienie już ustępuje,powiedział że może jeszcze jutro jakieś niedobitki.. na usg wszystko pieknie,czysto.. miesiączke powinnam dostać za mc i już bd mieli zielone światło
No ponoć tak , ja wtedy brałam 3 miesiące była przerwa cykl z clo i ciążaI też powinno się go stosować tylko 3 miesiące i należy zrobić przerwę... Z tego co mi powiedziała ginekolog mi osobiście nic nie dał
Bez recepty jest i ziołowy więc może na własną rękę ;p
reklama
A mi cykl świruje a on też wyregulowanie , więc zobaczymyMi wydłużył cykl i mimo że PRL miałam w normie to ja jeszcze obniżył ale nadal mieści się w widełkach.