Kobietki mam pytanko odnośnie śluzu, wczoraj pojawił mi się ale bardzo malutko śluz (jaja kurzego) dzisiaj rano też malutko, i wieczorem ciut więcej ale też nie za dużo ten śluz oznacza że owu była czy dopiero będzie?? Nie wiem czy dzisiaj jeszcze się sexowac czy może lepiej jutro rano moja gin mówiła że u niektórych kobiet komórka jajowa żyje od 6 godz do max 24.Moze moja właśnie żyje krótko dlatego zajść nie mogę bo trafić nie można będę wdzięczna za odpowiedź. Może któraś z Was wie co nieco o tym śluzie bo ja to zielona jestem
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
A jaka konsystencja?? Wszystko zależy od tego.Kobietki mam pytanko odnośnie śluzu, wczoraj pojawił mi się ale bardzo malutko śluz (jaja kurzego) dzisiaj rano też malutko, i wieczorem ciut więcej ale też nie za dużo ten śluz oznacza że owu była czy dopiero będzie?? Nie wiem czy dzisiaj jeszcze się sexowac czy może lepiej jutro rano moja gin mówiła że u niektórych kobiet komórka jajowa żyje od 6 godz do max 24.Moze moja właśnie żyje krótko dlatego zajść nie mogę bo trafić nie można będę wdzięczna za odpowiedź. Może któraś z Was wie co nieco o tym śluzie bo ja to zielona jestem
Jeśli jesteś w trakcie owulacji, w okolicy to działaj.
Czasem nie musisz mieć widocznego śluzu żeby owulacja była
Jak działa castagnus? Lek reguluje przysadkę mózgową, która odpowiedzialna jest za wydzielanie hormonów w organizmie. Dzięki temu wpływa on bezpośrednio na cykl miesiączkowy, jak i samą owulację, ułatwiając kobietom zajście w planowaną ciążę.Co to jest Castangus??
Przy staraniach 4 lata temu też brałam ziołowy jest i bez recepty
Jest jakby bezbarwny ale w środku nitki białe??? Wczoraj działaliśmy i w ndz, i zastanawiam się czy dzisiaj teżA jaka konsystencja?? Wszystko zależy od tego.
Jeśli jesteś w trakcie owulacji, w okolicy to działaj.
Czasem nie musisz mieć widocznego śluzu żeby owulacja była
HeraUnique
I też powinno się go stosować tylko 3 miesiące i należy zrobić przerwę... Z tego co mi powiedziała ginekolog mi osobiście nic nie dałJak działa castagnus? Lek reguluje przysadkę mózgową, która odpowiedzialna jest za wydzielanie hormonów w organizmie. Dzięki temu wpływa on bezpośrednio na cykl miesiączkowy, jak i samą owulację, ułatwiając kobietom zajście w planowaną ciążę.
Przy staraniach 4 lata temu też brałam ziołowy jest i bez recepty
młoda1994
Mi wydłużył cykl i mimo że PRL miałam w normie to ja jeszcze obniżył ale nadal mieści się w widełkach.I też powinno się go stosować tylko 3 miesiące i należy zrobić przerwę... Z tego co mi powiedziała ginekolog [emoji16] mi osobiście nic nie dał [emoji2368]
Smerfetka94
Wodnisty, gesty?Jest jakby bezbarwny ale w środku nitki białe??? Wczoraj działaliśmy i w ndz, i zastanawiam się czy dzisiaj też
reklama
Smerfetka94
Może już czopMnie od wczoraj zalewa śluzem 22 dc dziś. A byłam w toalecie to taki skrzep mi wyleciał tego śluzu... Miała z Was tak któraś?