reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Właśnie dostałam wyniki bety i jest 46mIU/ml 🙂 boje się cieszyć bo wydaje mi się bardzo mało. Czy ktoras z Was robiła betę w 26dc (2 dni przed @)? Jaki miałyście wynik?
Hej, ja robiłam 2 dni przed i wyszło 13,5, za niecałe 48h 27 i mimo prawidłowego przyrostu, była niestety biochemiczna. Teraz, w kolejnym cyklu znowu się udało i w dniu miesiączki 176, po 44h 365 :D

A ja chodzę dzisiaj zmartwiona trochę, bo chyba jutro nie będzie owulacji. W zeszłym.cyklu już w 13dc testy były pozytywne, a dzisiaj mam 13dc i testy negatywne :( może się przesunie dzień, a może nie przyjdzie wcale... Siedzę i myślę ciągle o tym 🙄
Mnie sie w tym cyklu pojawił test owu pozytywny w 23 dniu a w zeszłym w 20 wiec opoźnienia mogą sie zdarzyć 😌

reklama
Do góry