Badania udało mi sie zrobic w ramach opieki medycznej jaka mam w medicoverA badania ile??
reklama
liska_94
Fanka BB :)
Hej, ja robiłam 2 dni przed i wyszło 13,5, za niecałe 48h 27 i mimo prawidłowego przyrostu, była niestety biochemiczna. Teraz, w kolejnym cyklu znowu się udało i w dniu miesiączki 176, po 44h 365Właśnie dostałam wyniki bety i jest 46mIU/ml boje się cieszyć bo wydaje mi się bardzo mało. Czy ktoras z Was robiła betę w 26dc (2 dni przed @)? Jaki miałyście wynik?
Mimi94
A to musiałaś już przyjść z wynikami czy robili na miejscu w dzień Sono?Badania udało mi sie zrobic w ramach opieki medycznej jaka mam w medicover
Mnie sie w tym cyklu pojawił test owu pozytywny w 23 dniu a w zeszłym w 20 wiec opoźnienia mogą sie zdarzyćA ja chodzę dzisiaj zmartwiona trochę, bo chyba jutro nie będzie owulacji. W zeszłym.cyklu już w 13dc testy były pozytywne, a dzisiaj mam 13dc i testy negatywne może się przesunie dzień, a może nie przyjdzie wcale... Siedzę i myślę ciągle o tym
K
Katijah
Gość
No to kciuki za kolejny cyklMatko nie bylo mnie od 18 a tu tyle stron jiz naskrobane..
Kochane miałam napisac jak po wizycie.. Oczysciłam się sama pieknie..Krwawienie już ustępuje,powiedział że może jeszcze jutro jakieś niedobitki.. na usg wszystko pieknie,czysto.. miesiączke powinnam dostać za mc i już bd mieli zielone światło
Niesia90
Oj oby to nie była biochemicznaHej, ja robiłam 2 dni przed i wyszło 13,5, za niecałe 48h 27 i mimo prawidłowego przyrostu, była niestety biochemiczna. Teraz, w kolejnym cyklu znowu się udało i w dniu miesiączki 176, po 44h 365
Super że Tobie się udało. Gratuluje
Miałam identyczny pozytyw a teraz mam torbielDla mnie również. Mój wyglądał tak - kreska ciemniejsza niż testowa [emoji6]Zobacz załącznik 1182166
Smerfetka94
Ja po mimo super przyrostu straciłam...Oj oby to nie była biochemiczna
Super że Tobie się udało. Gratuluje
To jest jakieś nielogiczne. Każda powinna zachodzić w ciążę i szczęśliwie donosić..
Ancka
Jedna ciąża ,brak plamieniaPytanie do dziewczyn, które już mają dzieci: czy miałyście krwawienie implementacyjne? Jeśli tak, to w jakim terminie, jak to wyglądało i ile trwało?
reklama
Musiałam mieć wyniki cytologię , toxo myco i ureaplazme chlamydie czystość chyba tyleA to musiałaś już przyjść z wynikami czy robili na miejscu w dzień Sono?