krasulkaa
Fanka BB :)
Ile się spoznia?Mam wyniki bety, jednak przeczucie mnie nie myliło i negatywna Także czekam spokojnie na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile się spoznia?Mam wyniki bety, jednak przeczucie mnie nie myliło i negatywna Także czekam spokojnie na @
SzkodaMam wyniki bety, jednak przeczucie mnie nie myliło i negatywna Także czekam spokojnie na @
kurde, a ja już M. na kota namawiam..[emoji23][emoji23]
Ech...Hejka, witam się 1 dc. Tak jak przeczuwałam @ odwiedziła mnie prędzej
Mam wyniki bety, jednak przeczucie mnie nie myliło i negatywna Także czekam spokojnie na @
Test owulacyjny jest pozytywny, gdy druga kreska jest tak samo ciemna jak testowa, albo ciemniejsza. Po takim pozytywnym wyniku testu, owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48 godzin. Testy robimy do pierwszego pozytywnego. Polecam aplikacje Premom- tam wrzuca się zdjęcia testów i aplikacja pokazuje, czy stężenie lh jest duże czy jeszcze nie. Wrzucam moje testy dla przykładuWitam serdecznie. Dziewczyny proszę powiedzcie jak interpretować wynik tego testu owulacyjnego? Nie jestem jeszcze zaznajomiona z tematem testów.. Życzę dużo zdrowia
Za odpowiedzi dziękuję Zobacz załącznik 1181623
Cześć dziewczyny, coś tam nadrobiłam ale nie pamiętam co komu
Więc pozytywnych testów [emoji1364][emoji1364]
U mnie 5dc , wredota się kończy w końcu [emoji16]